Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Vonsild skole
Sdr. Vang Skole

Kontakt


• Shahin Amirian, Kolding Kommune, tlf. 79 79 14 46

• Gitte Aagaard, pædagogisk konsulent i Rådet for Sikker

 

Trafik: 3916 3947/ 2246 6969


Eleverne i Vonsild Skole og Sdr. Vang Skole 0. klasse har løst opgaverne i den landsdækkende skolestartskampagne 'Pas på de små i trafikken' og vundet 1000 kr. i konkurrence med de øvrige skoler i Kolding Kommune.

Et flot diplom og en præmie på 1.000 kr. fulgte med, da klasse 0.A på Vonsild Skole og klasse 0.B på Sdr. Vang Skole blev vindere af skolestartskonkurrencen "Pas på de små i trafikken".

"Vi mener, at det er rigtig vigtigt at passe på de nye, små elever i trafikken. Mange af dem har ikke erfaringer med at gå eller cykle i trafikken og har brug for støtte fra deres forældre, deres lærere og andre voksne. Vi er derfor glade for at kunne belønne klasse 0.A fra Vonsild Skole og klasse 0.B fra Sdr. Vang Skole for deres gode arbejde med at lære børnene om sikker trafik," siger Iver Pedersen, som er formand for Trygheds- og trafiksikkerhedsrådet i Kolding Kommune.

De nye børnehaveklasser blev introduceret for den landsdækkende kampagne, som Rådet for Sikker Trafik, TrygFonden og de danske kommuner står bag, lige efter sommerferien.

Vejkantsplakater ved skolerne og materialerne til skolerne er blandt de tiltag, Kolding Kommune har gjort for at hjælpe de små og deres forældre omkring skolestart. Desuden har alle de nye 0. klasseelever fået et hæfte med opgaver om sikker trafik, som de har haft med hjemme og løst sammen med deres forældre. Bagefter har klassen deltaget samlet i kampagnens konkurrence, og der blev trukket lod for at finde de to vindere.

Besøg www.sikkertrafik.dk/skolestart og find info om kampagnen, råd om trafiktræning, pressefotos mv.

Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden har et ambitiøst samarbejde. Målet er at gøre børn og unge til bedre og mere sikre trafikanter ved hjælp af undervisning, træning, information og kampagner.


Artiklen er publiceret 04. oktober 2012
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey