Glæd dig! Fredag den 19. september fejrer Kolding åbningen af det nye universitet med et brag af en gratis koncert for hele kommunen. Kom til StudieRock 2014 og oplev blandt andre Dúne og Magtens Korridorer. Alle er velkomne.

Den 1. september 2014 tog nye som gamle studerende på Syddansk Universitet det nye universitetsbyggeri i brug. Fredag den 19. september fejrer vi universitetet med et brag af en koncert. Oplev de danske topnavne Wafanda, Dune og Magtens Korridorer når de giver den gas på pladsen ved det nye universitet, Universitetsparken 1 i Kolding. Koncerten er gratis.

StudieRock er Kolding Kommunes og Syddansk Universitets gave til de mange studerende ved Koldings uddannelsesinstitutioner, men alle, der kan lide god musik, er naturligvis velkomne.

"Vi vil gerne fejre det nye universitet. Men vi fejrer også hele campusområdet, vi fejrer Kolding som studieby og vi fejrer selvfølgelig også alle de studerende i Kolding Kommune," siger borgmester Jørn Pedersen, som håber, at rigtig mange borgere – og ikke kun de studerende - vil lægge vejen forbi koncerten.

"Selv om det hedder StudieRock er alle velkomne," understreger borgmesteren.

Program

Kl. 17.15: Los Fuegos
Kl. 18.30: WAFANDE
Kl. 20.00: DUNÈ
Kl. 21:45: Magtens Korridorer

Der sælges øl, vand og mad fra boder på koncertpladsen.

Fortsæt festen

Kolding Kommune og Syddansk Universitet lukker festen klokken 23, men der er masser af muligheder for at fortsætte den i Kolding midtby, hvor diskotekerne står klar med særlige tilbud til de studerende. Både Crazy Daisy, Discoteque Tordenskiold, Kuhstall og Tavlen har fri entré indtil kl. 01.00 mod forevisning af studiekort.

Til de, der ikke har fået nok live musik, kan vi afsløre, at der er mere live musik både i AL-passagen og hos Café boss. Der er som altid fri entré på Café Boss.

Studiebyen Kolding

Kolding har de senere år har oplevet en stor fremgang i antallet af studerende blandt andet på grund af Syddansk Universitet Koldings satsning på design og innovation. Det øgede antal studerende betyder, at der fra 2014 og i årene fremover vil være behov en større efterspørgsel på ungdoms- og studieboliger. Derfor bliver der i løbet af 2015 og 2016 opført mere end 150 ungdomsboliger ved Campusområdet i Kolding.

Der er i dag ca. 8.500 studerende i Kolding.

 

Artiklen er publiceret 09. september 2014
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey