Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Har du fået cyklen ud af garagen efter sommerferien? For nu gælder det om at få gang i pedalerne igen. Kolding Kommune opfordrer alle virksomhedsledere og ansatte til at tilmelde sig kampagnen: 'Vi cykler stadig til arbejde'.

Selvom solen står lavere på himlen om morgenen, skyerne trækker sig en smule mere sammen, og regnen drypper lidt oftere, så er det stadig vigtigt at få luftet jernhesten, når man skal på arbejde. Derfor er cyklen et fantastisk alternativ til bilen, da den giver den motion, som du ikke altid kan få presset ind i en travl hverdag med arbejde, indkøb og huslige gøremål.

Så drop kun at træne højre arm, når du skifter gear i bilen. Tag i stedet dine kolleger i armen og spring op på cyklen fra morgenstunden af. Træd pedalerne rundt og kickstart dagen sammen, så I får energi, overskud og et fælles projekt på arbejdspladsen.

Med kampagnen 'Vi cykler stadig til arbejde' vil Kolding Kommune opfordre alle virksomhedsledere og ansatte til at springe på jernhesten og deltage i konkurrencen om bedre sundhed (og en spritny cykel).

 

Tilmeldingsfrist senest den 17. september - se længere nede, hvordan du tilmelder dig. 

Det er velkendt, at motion er lig med sundhed, men det er ikke det eneste, som det gavner.

• Er du fysisk aktiv, har du statistisk set færre sygedage herunder færre livsstilssygdomme, end hvis du er fysisk inaktiv.
• Din hjernekapacitet og produktivitet forøges på arbejdet, når du bevæger dig regelmæssigt.
• Det kollegiale fælleskab styrkes, og der er samtidigt noget ekstra at tale om over formiddagskaffen.

 

 

'Vi cykler stadig til arbejde'-kampagnen skydes i gang d. 15. september og varer til den 12. oktober, og der er præmier at køre om hver uge i kampagneperioden. Hvis du cykler mindst 10 dage, så deltager du til sidst også i lodtrækningen om hovedpræmien: en ny cykel.

Det er naturligvis gratis at deltage i "Vi cykler stadig til arbejde", og for at være med i kampagnen skal du blot sende følgende til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 17. september. (En arbejdsplads må gerne have flere tilmeldte hold)

• Holdnavn
• Arbejdsplads
• Holdkaptajn
• Navne på deltagere (4-16 personer)

 

Læs mere på Vi Cykler Stadig Til Arbejde

 

Artiklen er publiceret 10. september 2014
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey