Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Nu er det blevet lettere at nå omkring Borgerservice i Bredgade 1 i Kolding efter endt arbejdstid. Fra årsskiftet er åbningstiden udvidet fra klokken 16.30 til klokken 18.00 om torsdagen.

"Torsdag eftermiddag har vi tit rigtig travlt. Jævnligt er der borgere, som efterspørger længere åbningstid, fordi det kan være svært at nå omkring Borgerservice, når man først selv skal have fri fra arbejde. Det ønske er vi glade for at kunne imødekomme nu," fortæller gruppeleder Jette Møller fra Borgerservice.

Borgerservice i Bredgade 1 tager sig bl.a. af henvendelser om vielser, flytning, sygesikring, sundhedskort, kørekort, pas og NemID. Tidligere har der op til sommerferien, hvor mange skal have fornyet pas, været længe åbent om torsdagen, men den service udvides nu til at gælde hele året.

Åbningstiden i Bredgade 1 er herefter:

  • Mandag-onsdag: Kl. 10.00–14.00
  • Torsdag: Kl. 10.00–18.00
  • Fredag: Kl. 10.00–14.00

"Nogle vil måske undre sig over, at vi udvider åbningstiden i en tid, hvor borgerne skal klare mere og mere via digital selvbetjening. Men en del af den service, som vi står for, kræver faktisk personlig fremmøde. Det gælder f.eks., når man skal have udstedt eller fornyet pas," forklarer Jette Møller.

Første dag med udvidet åbningstid er torsdag den 8. januar.

Artiklen er publiceret 02. januar 2015
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey