To konferencer sætter fokus på velfærdsudvikling gennem design.
Grundlægger af The Nudging Company og bogaktuelle Morten Münster kan opleves på SOCIAL IMPACT-konferencen 20. juni.

Vil du blive klogere på innovation i den offentlige sektor? Så sæt kryds i kalenderen 20. juni og 21. juni 2018, hvor Kolding Kommune arrangerer to konferencer med oplæg fra førende eksperter på området.

Designkommunen Kolding tilbyder to konferencer på Comwell, hvor deltagerne kan hente viden og inspiration til, hvordan man tænker social og designdrevet innovation i den offentlige sektor. 20. juni hedder konferencen SOCIAL IMPACT (social innovation), mens der dagen efter står PPI IMPACT (Public-Private-Innovation/Offentlig-privat-innovation) på plakaten.

SOCIAL IMPACT 20. juni

Hvad er succeserne, effekterne og udfordringerne, når man arbejder med social og designdrevet innovation i den offentlige sektor? Det kan du blandt andet få svar på til SOCIAL IMPACT-konferencen 20. juni, hvor omdrejningspunktet er velfærdsudvikling gennem design.

Chef for Strategisk Vækst i Kolding Kommune Anette Kold ser frem til konferencen:

”Morten Münster (forfatteren bag bogen Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, red.) vil helt sikkert holde et skarpt oplæg, når han giver indblik i udfordringerne og potentialerne for adfærdsdesign og nudging,” siger Anette Kold.

Herudover vil en række af landets førende eksperter inden for området fortælle om adfærdsdesign, design for play og servicedesign. Dagen igennem bliver der også stillet spørgsmålstegn ved udvikling og drift – og hvorfor det i virkeligheden er så svært at få de to elementer til at få op i en højere enhed. Et spørgsmål som mange sikkert kan nikke genkendende til, og som alle konferencens hovedtalere inviteres til at svare på.

Se program og tilmeld dig konference - studiebillet

PPI IMPACT 21. juni

21. juni holdes konferencen PPI IMPACT. Konferencen har fokus på velfærdsudvikling gennem design med speciel fokus på, hvordan velfærdsudvikling kan udvikles i samarbejde med erhvervslivet.

Konferencen tager fat på erfaringer, muligheder og gode eksempler, når velfærdsløsninger udvikles via designfaciliteret offentlig-privat innovation (OPI).

”Konferencen er til dig, der er nysgerrig efter at vide, hvordan design og offentlig-privat innovation (OPI) kan skabe værdi for vores borgere og offentlige kollegaer og samtidig give resultater på bundlinjen hos private virksomheder,” siger Rebekka Buhl, procesleder i OPI Living Design Lab og fortsætter:

”Du kan forvente at blive tanket op med masser af inspiration, provokation og dugfriske skæve eksempler på designfaciliteret OPI, og hvordan det kan gøres, uanset om du er en ny, (måske) kommende eller en mere garvet aktører inden for design og/eller offentlig-privat innovation.”

Konferencen henvender sig både til offentlige og private aktører i og uden for Danmark.

Se program og tilmeld dig konference

Artiklen er publiceret 01. juni 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey