Det attraktive område ved Thors Ager.

Om Thors Ager
De 18 grunde i Thors Ager udgjorde anden og sidste etape i en populær udstykning i Dalby. I udbuddet var mindstepriserne fastsat til mellem 750.000 kr. og 900.000 kr. Grundene ligger kun to km fra Rebæk ved Kolding Fjord i et naturskønt område. I Dalby er der skole, multihal og boldbaner, og der er sikker skolesti.

Der er rift om byggegrundene i Kolding. Da budfristen på 18 grunde i Thors Ager i Dalby udløb onsdag kl. 12, havde kommunen modtaget 32 bud, og samtlige grunde er nu solgt.

”Jeg tror aldrig tidligere, vi har oplevet, at alle vores byggegrunde er blevet revet væk med det samme. Det siger noget om, hvor attraktivt det er at bygge i Kolding, og det vil vi naturligvis arbejde benhårdt på at honorere i form af nye udstykninger – både for investorer og for private, der selv ønsker at bygge hus,” siger borgmester Jørn Pedersen, Kolding Kommune.

Salget af de 18 grunde i Thors Ager har indbragt kommunen 15,6 mio. kr., hvilket er cirka en mio. kr. over de udbudte mindstepriser.

Kolding Kommune arbejder i øjeblikket på højtryk for at udbyde nye byggegrunde i de områder, hvor efterspørgslen er stor. Allerede i næste uge udbydes 13 grunde på Aarøvænget i Drejens.

kolding.dk/byggegrunde kan du se, hvilke byggegrunde der i øjeblikket er til salg i Kolding Kommune.

Artiklen er publiceret 30. august 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey