Der ventes at blive pres på p-pladserne i Kolding midtby 5. maj.

Der ventes rigtigt mange mennesker i Kolding midtby, når Koldinghus’ og Koldings 750 års jubilæum fejres med royalt besøg og folkefest lørdag den 5. maj 2018. Kolding Kommune opfordrer alle, som har mulighed for det, til i videst mulig omfang at ankomme til fods, med bus eller på cykel for at lette presset på veje og offentlige parkeringspladser.

Parkering

I perioden fredag den 4. maj, kl. 6.00, til lørdag den 5. maj, kl. 21.00, vil det ikke være muligt at parkere i Staldgården eller på parkeringspladsen lige syd for Staldgården. Parkerede biler fjernes uden ansvar.

Gæster til Staldgården henvises i stedet til de øvrige offentlige parkeringspladser i Kolding Midtby – se oversigt over p-pladser.

Trafik

Lørdag den 5. maj vil strækningen fra Nicolai Plads via Adelgade, Akseltorv og Markdannersgade være spærret for motoriserede køretøjer fra kl. 8.00 til kl. 21.00.

Beboerkørsel vil være tilladt, men beboere i området skal være opmærksomme på, at der kan være perioder med spidsbelastning, hvor det ikke er muligt at køre ind og ud. Det kan f.eks. være tilfældet mellem kl. 10.15 og 11.10.

Der vil samtidig være standsningsforbud på hele den nævnte strækning, og eventuelt henstillede biler vil blive fjernet uden ansvar.

Læs mere

Få overblik over aktiviteterne ved folkefesten.

Artiklen er publiceret 02. maj 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey