Ved fælles hjælp får udvalgsformand Kristina Jørgensen og Emma Juel Christoffersen fra 5.C skudt udvidelsen af Dalby Skole i gang.

Mandag den 3. december stak udvalgsformand Kristina Jørgensen og Emma Juel Christoffersen fra 5.C spaden i jorden for at markere, at byggeriet, der skal udvide Dalby Skole og give Dalby GF nye lokaler, nu går i gang.

Dalby Skole har vokseværk og mangler plads. Skolen skal derfor udbygges med nye lokaler for indskolingen og mellemtrinnet og en helt ny afdeling for 7.-9. klassetrin. I alt får skolen omkring 2.000 ekstra kvadratmeter og derudover får Dalby GF nye klublokaler.

Skoleleder Henrik Nielsen havde  inviteret alle eleverne på skolen med til at markere startskuddet og han glædede sig over, at byggeriet nu er kommet et væsentligt skridt videre. Også Kristina Jørgensen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget ser frem til byggeriet.

- Dalby er i stor vækst, og nu får vi en skole, der kan følge med udviklingen til glæde for både elever og medarbejdere. Samtidig kommer der nye idrætslokaler, der kan styrke det gode samarbejde, der er i området, sagde Kristina Jørgensen blandt andet i sin tale.

Det er entreprenørvirksomheden Jakobsen og Blindkilde A/S, der skal stå i spidsen for opgaven i samarbejde med arkitekter fra NOVA5 og OBH Rådgivende Ingeniører.

Forventningen er, at de nye lokaler kan tages i brug til det nye skoleår i 2020.

 

Artiklen er publiceret 03. december 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey