Som et led i Kolding Kommunes Design-vision afholder man hvert andet år Design Week Kolding – en international festival med fokus på at hylde det gode design, der skaber merværdi. Næste Design Week bliver i 2019, men allerede i 2018 er der spændende design-aktiviteter på programmet året igennem.

 Design- & idrætsefterskolen Skamling har plads til 136 elever fordelt på linjefagene Adventure X, Game Design, Design, E-sport/Fitness, Fodbold for drenge, Fitness for piger, Håndbold samt Ridesport.

Skanderup Efterskole har plads til 115 elever fordelt på linjefagene Kunst & grafisk design, Puls & Outdoor, IT & Teknologi, Medie & Kommunikation samt Teater & Musik.

Kom til gratis modeshow på Kolding Bibliotek når Design- & Idrætsefterskolen Skamling afholder sit årlige modeshow i samarbejde med Skanderup Efterskole.

Selvom næste udgave af Design Week Kolding først løber af stablen i 2019, så bliver 2018 ikke et år uden designaktiviteter. Allerede 20. marts arrangerer Kolding Kommune og Kolding Bibliotek modeshow i samarbejde med Design- og Idrætsefterskolen Skamling.

Showet har de seneste syv år fremvist de imponerende kreationer fra eleverne på Skamling, men det er først i år, at offentligheden for alvor inviteres med til fremvisningen tirsdag den 20. marts 2018, kl. 11:30 og kl. 16:30 på Kolding Bibliotek, Slotssøvejen 4, Kolding.

Eleverne vil fremvise design produceret ud fra tre emner – hverdagstøj, re-design af tøj fra genbrugsbutikker og kostumer. Skanderup Efterskoles Teater og musiklinje leverer livemusik til showet.

”Vi glæder os til at udvide vores samarbejde med Skanderup. Det er spændende at kunne bruge hinandens styrker. Vi har været vant til at invitere dem til at se modeshowet, men det rækker da langt videre, at Skanderup er med aktivt på musiksiden, Og så er det et yderligere plus, at Kolding Bibliotek vil lægge rammer til, så vi kan nå en større målgruppe”, siger Ulla Freese, som er afdelingsleder på Design- og Idrætsskolen Skamling og underviser i Design.

Artiklen er publiceret 14. marts 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey