Den grønne temadag holdes i byhaveforeningen 6000 Planter ved Ågade på det grønne areal mellem Designskolen og Kolding Å i Kolding midtby.

Kolding Kommune inviterer til ”rivegilde” af den hyggelige slags tirsdag den 19. juni 2018, kl. 15 og 18 ved Ågade på det grønne areal mellem Designskolen og Kolding Å i Kolding midtby. Arrangementet, som byder på grønne tips & tricks samt hygge og havestemning, henvender sig til alle – med eller uden egen have – som interesserer sig for planter og blomster.

”Med dette lille hygge-arrangement, placeret midt i byhaveforeningen ”6000 Planter”, håber vi, at flere får øjnene op for byhavetanken, som stadig er meget ny i Kolding. Vi vil gerne hjælpe med at sætte nye byhaveprojekter i gang rundt i kommunen, og vi kan ovenikøbet tilbyde en lille sum penge til dem, der kunne have lyst til at gå i gang,” fortæller tovholder på byhavepuljen Karin Raaby fra Kolding Kommune.

Ved tirsdagens møde kan du møde initiativtagerne til en nystartet haveforening i Lunderskov, som kikker forbi for at fortælle, hvordan det har været at komme i gang med både at rekruttere medlemmer, inddrage borgerne i lokalområdet og søge støtte via byhavepuljen.

Udover info om byhaver og havepulje kan du få tips og tricks til køkkenhaven, lave sjov pileflet, få hjælp fra Repair Café til at gøre trætte havemøbler glade igen, tage spandevis af gratis kompost-orm med hjem, få idéer til at klimatilpasse egen baghave eller få et selvhjælpskit til selv at bygge en byhavekasse.

I sofahjørnet med genbrugssofaer fra RE:USE serveres kage, kaffe, te og saft. Det hele er gratis, men husk evt. en lille spand til en skovlfuld kompost-orm.

Se mere om byhavepuljen her: www.kolding.dk/byhavepuljen.

Artiklen er publiceret 15. juni 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey