Læs her hvilken forening og frivillig der modtog Årets Skulderklap 2017. 

Igen i år kan du være med til at finde en forening og en frivillig, som gør en forskel inden for det frivillige sociale arbejde.

Kender du en forening eller en frivillig, som i løbet af det seneste år har gjort en ekstraordinær indsats på det sociale felt, eller har været med til at fremme sundheden her i vores område?

Årets Skulderklap
Kolding Kommune uddeler for 6. gang ”Årets skulderklap” til en forening og en frivillig, som fortjener en særlig påskønnelse af deres indsats. Skulderklappene er en bred anerkendelse af alt frivilligt arbejde. 

Vi vil gerne høre om dem, som I synes fortjener en ekstra udmærkelse, så det kan være med til at sætte fokus på det frivillige sociale arbejde, der foregår i vores kommune. Alle kan indstille kandidater til årets skulderklap og årets frivillig.

To priser
I år uddeles der to priser. 

Den ene går til en social- eller sundhedsfremmende forening, som fortjener at blive fremhævet for sit arbejde. Den anden går til en person, som udfører et stykke frivilligt socialt arbejde i Kolding.


Sådan indstiller du en kandidat
For at indstille en kandidat (forening eller frivillig) skal du give en indstilling, hvor du beskriver det frivillige arbejde, som foreningen eller den frivillige har udført. Der skal være en begrundelse for, at netop denne forening eller frivillige skal tildeles årets skulderklap, samt noget faktuelt og kontaktoplysninger på den frivillige, som du gerne vil indstille.

Kom med din indstilling senest den 10. september 2018 til Mette Winther Hauge, der er udviklingskonsulent for frivillighed og fællesskab i Kolding Kommune, på tlf. 30 89 72 74, eller Lone Berlin, tlf. 20 59 34 86.

Artiklen er publiceret 20. august 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey