De her seje frivillige modtog sidste år frivilligbevis.

Lidt fakta om Frivilligbevis:

* Det er andet år, Kolding Kommune uddeler Frivilligbevis. Første uddeling var i juni 2017. 

* Der uddeles Frivilligbevis i juni og november.

* I juni 2017 blev der uddelt 23 frivilligbeviser, og i november 2017 blev der uddelt 39 frivilligbeviser. I alt blev der uddelt 62 beviser i 2017.

Nu kan sociale foreninger indstille frivillige, som fortjener at få en særlig anerkendelse. Deadline for indstilling til frivilligbeviser er 22. maj.

Kolding Kommune vil gerne takke alle de frivillige, som gør et stort ulønnet frivilligt arbejde i sociale foreninger og institutioner. Det sker i forbindelse uddelingen af Frivilligbevis 2018. 

 

Nu kan sociale foreninger i Kolding Kommune indstille de frivillige, som fortjener at få en særlig anerkendelse. 

Foreningerne bestemmer selv, hvem der skal indstilles.

 

LÆS MERE i det vedhæftede brev, hvor I også finder selve pdfindstillingsskemaet 

 

Deadline
Frist for at indsende indstilling(er) er d. 22. maj.

Selve overrækkelsen af frivilligbeviser finder sted ved en reception i Byrådssalen på Kolding Rådhus torsdag 7. juni kl. 17. Her vil formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Karina Lorentzen Dehnhardt, holde en tale og overrække frivilligbeviserne

 

Frivillige er vigtige
Kolding Kommunes uddeling af Frivilligbevis hverken kan eller skal erstatte den indsats, som kommunen ellers gør. Det er et arrangement, som sætter fede streger under, hvor vigtige frivillige er i samfundet. Frivillige giver livskvalitet og meningsfulde fællesskaber til de mennesker, som modtager de frivilliges hjælp og støtte.

 

Har I brug for hjælp eller har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Lone Berlin fra Kolding Kommune på tlf. 79 79 29 07 eller udviklingskonsulent for frivillighed og fællesskaber Mette Winther Hauge på tlf. 23 31 15 16.

Artiklen er publiceret 08. maj 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey