Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Skamlingsbanken set fra luften.

21. marts 2018 bliver der mulighed for at høre nærmere om planerne for udvikling af Skamlingsbanken som nationalt samlingssted med sjælden natur, storslåede udsigter, besøgscenter, folkemødeplads og friluftsaktiviteter.

Skamlingsbankeselskabet, Klokkestabelfonden og Kolding Kommune inviterer til informationsmøde på Restaurant Skamlingsbanken, Skamlingvejen 123, 6093 Sjølund, onsdag den 21. marts, kl. 16.30-18.00.

”Vi er netop blevet enige med Danmarks Naturfredningsforening (DN) om en fælles ansøgning om en ny stor fredning af Skamlingsbanken. Det vil vi gerne fortælle nærmere om på informationsmødet, hvor DN naturligvis også vil være tilstede,” fortæller projektleder Mette List fra Kolding Kommune.

På mødet kan du også få indblik i, hvad fredningsforslaget betyder for den ambitiøse udviklingsplan for Skamlingsbanken. Arkitektfirmaet CEBRA viser de nyeste skitser af besøgscenter samt af projektområdet ved Højskamling.

”Jeg håber, at mange tager imod invitationen. Der er stor interesse for, hvad der skal ske med Skamlingsbanken, og det vil vi gerne fortælle meget mere om på mødet, hvor der naturligvis også bliver mulighed for at stille spørgsmål,” forklarer Mette List.

Alle er velkommen til informationsmødet, hvor Skamlingsbankeselskabet, Klokkestabelfonden og Kolding Kommune er vært ved en lille forfriskning.

Artiklen er publiceret 19. marts 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey