Julemanden melder sig klar til Kolding. Er du også klar til at møde julemanden?

Der er tilsyneladende mange søde børn i Kolding. I hvert fald har vi hørt rygter om, at julemanden planlægger at komme forbi Kolding på fredag d. 30. november.

Julemanden ankommer sædvanen tro med båd i Kolding inderhavn kl. ca. 16.45. Allerede fra kl. 16.15 er der god stemning og musik fra Vejen Garden på pladsen ved havnen.

Citytoget ”Lotte-Rie vil stå for transport af Julemanden og hans følge fra havnen til Akseltorv, hvor julemanden vil underholde på scenen foran rådhuset fra ca. kl. 17.30. Desuden vil han sammen med borgmester Jørn Pedersen tænde lyset på byens store juletræ. Der vil være underholdning fra Kolding Musikskole, og godteposer til alle de fremmødte børn, som har været søde i år.

”Det er ikke alle byer, der får besøg af julemanden, han kommer nemlig kun til de byer, hvor der bor søde børn. Men i Kolding har han heldigvis været her hvert eneste år, hvilket må betyde at børnene i Kolding er meget artige”, siger borgmester Jørn Pedersen.

Sidste år var Akseltorv fyldt godt op af forældre og børn, der var mødt frem for at hilse og ønske god jul til julemanden, og Erhvervsklubben har igen i år har valgt at sponsorere en godtepose til alle de søde børn, der er i Kolding.

Julemandens ankomst arrangeres i et samarbejde mellem Kolding Kommune, City Kolding, Erhvervsklubben, Kolding Musikskole og Kolding Havn.

Artiklen er publiceret 26. november 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey