Forhandlerliste - her kan du købe mobilen: 

Decorate Shop, Kolding - webshop: decorateshop.dk

Frølich, Kolding - webshop: sooh.dk

Slotsbutikken på Koldinghus

Kunstmuseet Trapholt

Thomsoms i Kolding Storcenter - webshop: thomsoms.dk

First Hotel, Kolding

Kolding Hotel Apartments

Indbo Møbler, Kolding

Kulturforum Würth, Kolding

Christiansfeld Centeret - kolding.dk/christiansfeld-centret/products

Den hænger formodentligt på Amalienborg, og nu kan du også få den hjem til privaten. Dronningens gave fra i lørdags, den unikke UFO-mobile, er til salg over hele Kolding.

Da Hendes Majestæt Dronningen lørdag besøgte Kolding fik hun ikke kun en varm velkomst af de mange fremmødte koldingensere. 

Majestæten fik også et lille stykke Kolding-historie med hjem til Amalienborg, da en del af hendes velkomst-gave var den unikke UFO-mobile, som er re-lanceret i 2018 for at markere Kolding og Koldinghus' 750 års jubilæum. 

Men UFO-mobilen er ikke kun forbeholdt de officielle gæster i byen, der modtager den som gave. Alle kan købe det flotte stykke design over hele byen og således både markere Koldings jubilæum og samtidigt pryde hjemmet med et anerkendt stykke design-historie.

Mobilen er et moderne genoptyk af de populære UFO Mobile fra 1956, som det nu af afdøde danske kunsthåndværker- og sølvsmedepar Anni og Bent Knudsen har designet. Anni og Bent Knudsens historie starter i Kolding i 1952, hvor Bent Knudsen blev ansat hos Hans Hansen Sølvsmedje, nu Georg Jensen. Om aftenen efter arbejde brugte Bent og hans hustru Anni deres fremragende evner til at designe og producere juleornamenter og mobiler ved brug af papir, karton, træ, metal, glas, plastik og andre materialer – ja selv fiskeben.

Anni & Bent Knudsens koncepter var nyskabende og blev hurtigt ekstremt populære. I 1975 eksporterede de til 75 lande, hvoraf de største aftagere var USA, Japan, Tyskland og Frankrig. Anni & Bent Knudsens design blev udstillet internationalt, f.eks. på World Expo i New York i 1964, og de fik eksklusive bestillingsopgaver, bl.a. fra den danske kongefamilie. 

Genoptrykket er håndlavet i i Danmark og fremstillet af genbrugspapir fra FSC-certificerede firmaer.

Den kan købes i to farver. 

 

 

 

Artiklen er publiceret 07. maj 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey