Den nationale flagdag har været markeret i Kolding i en årrække.

Den nationale flagdag 5. september markeres i år på Koldinghus kl. 16.30. Baggrunden for arrangementet er ønsket om at hædre veteranerne samt at vise respekt og anerkendelse for den fremragende indsats som områdets udsendte har ydet i konfliktramte områder verden over.

Dagen er også en oplagt mulighed for at skabe kontakt og etablere netværk til andre med samme baggrund. Det gælder uanset om man selv er veteran, eller man er pårørende til en tidligere udsendt. Et netværk kan rumme mange muligheder, men fremfor alt får man nogen at kunne dele tanker og følelser med.

På programmet er oplæg om udstillingen ”Magtens Smykker”, hvor der bl.a. indgår fortælling om internationale indsatser. Fra Kolding Kommune deltager borgmester Jørn Pedersen og veterankoordinator Irene Kjær, der fortæller om funktionen og hvordan hun kan hjælpe.

Den nationale flagdag har været markeret i Kolding i en årrække, og der ventes at deltage omkring 300. Der er udsendt omkring 500 invitationer direkte til kommunens veteraner og deres familier.

Artiklen er publiceret 29. august 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey