Der er mere om fundraising på www.kolding.dk/fundraising

 

Tirsdag den 8. januar 2019 inviterer Kolding Kommunes fundraising-enhed, i samarbejde med fundraiseren.dk, firmaet bag landets største fondsdatabase, indenfor til en gennemgang af www.fonde.dk

- Mange af vores brugere har spurgt om muligheden for en gennemgang af databasen og da fonde.dk er under udvikling, og lancerer den nye side ultimo 2018 tænker vi det er et perfekt tidspunkt, at afvikle et seminar, hvor vi gennemgår databasens mange forskellige funktioner og muligheder, fortæller Mette Kuntz Jensen, fundraising-koordinator i Kolding Kommune.

På seminaret gennemgås databasens generelle funktioner, ligesom der selvfølgelig vil være en gennemgang af de nye features i forbindelse med relanceringen af siden. Herudover vil der også være mulighed for at stille spørgsmål eller få hjælp til opsætning af brugerindstillinger m.v., hvorfor det vil være en god ide at medbringe en pc eller tablet.

 

Seminaret afvikles den 8. januar 2019 fra kl. 17-19.00, med en kort pause undervejs. Der vil være kaffe/the, vand og lidt let at spise i pausen.

Adresse: KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

 

Tilmelding: via mail til Mette Kuntz Jensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

OBS! Der udbydes i første omgang 30 pladser, så tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

 

Artiklen er publiceret 12. december 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey