Jimmy Bacoll fra Zididada underholder ved 750 års jubilæets folkefest.

Der bliver ikke kun mulighed for at se H.M. Dronningen, når Kolding og Koldinghus den 5. maj fejrer 750 års jubilæum med folkefest. Hele seks gratis koncerter kan opleves i Staldgården.

Der er lagt op til en festlig dag, når Kolding og Koldinghus inviterer hele byen til 750 års fødselsdagsfest den 5. maj. Og da ingen fødselsdag er helt fuldendt uden sang og musik, bliver der mulighed for at opleve hele seks koncerter som en del af festlighederne.

De to bedst kendte kunstnere– koncertaktuelle Erann DD og de festlige rytmer fra Zididadas forsanger Jimmy Bacoll – runder dagen af, men inden da er der rig mulighed for at få forkælet høresansen med både blide og spændende rytmer. 

De dygtige blæsere fra Tipsy Fingers starter ud, efterfulgt af Koldingkoret. Derefter kan du lytte til Kansas City Stompers’ jazz-rytmer lige over middag.

Den talentfulde britiske sangerinde Dawn Joseph, der flere gange har duetteret med 80’er-ikonet Rick Astley, giver ud på eftermiddagen musikalske smagsprøver på sin imponerende vokal, når hun akkompagneres af det velkendte festband, Allstars.

Musikalsk program – Folkefest 5. maj

  • Kl. 10.30 Flyverhjemmeværnets Musikkorps spiller
  • Kl. 11.45 Koncert med Tipsy Fingers
  • Kl. 12.10 Koldingkoret synger
  • Kl. 12.45 Jazz-koncert med Kansas City Stompers
  • Kl. 15.30 Koncert med Erann DD, Jimmy Bacoll fra Zididada, AllStars og sangerinde Dawn Joseph

Se hele programmet for Folkefest 5. maj på www.kolding750.dk

Artiklen er publiceret 01. maj 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey