Merete Dissing - ny by- og udviklingsdirektør i Kolding Kommune.

Koldings nye by- og udviklingsdirektør er et kendt ansigt med et indgående kendskab til kommunen. Stillingen går nemlig til 48-årige Merete Dissing, som siden februar 2017 har været konstitueret i stillingen.

”Kolding Kommune står over for en masse spændende udfordringer, og jeg brænder for at være med til at sikre forsat udvikling indenfor planlægning, byliv, byggeri, kultur og miljø,” siger Merete Dissing.

Den nye by- og udviklingsdirektør er uddannet civilingeniør i industriel miljøteknik ved Aalborg Universitet. Hun har været ansat ved Kolding Kommune siden kommunesammenlægningen i 2007, hvor hun kom fra en stilling som teknisk direktør i Egtved Kommune.

Merete Dissing har i sin tid ved Kolding Kommune fået en bred indsigt i de forskellige dele af by- og udviklingsområdet - først som miljøchef, dernæst anlægs- og driftschef og til slut plan-, by- og ejendomschef. Da Thomas Boe blev kommunaldirektør i Kolding Kommune i februar 2017, blev Merete Dissing konstitueret som by- og udviklingsdirektør.

”At være konstitueret direktør har været en unik mulighed for at prøve stillingen af, så jeg ved helt præcist, hvad jeg går ind til,” siger Merete Dissing og fortsætter:

”Det her er en drømmestilling for mig. Jeg befinder mig godt i krydsfeltet mellem det politiske niveau, borgere/virksomheder og medarbejdere. Den kompleksitet, jeg oplever som offentlig leder, udgør en drivkraft for mig, og jeg trives ved at håndtere dilemmaer og svært håndterbare udfordringer.”

Den nye by- og udviklingsdirektør bor i Kolding med mand og to drenge på henholdsvis 12 og 15 år. Familie og venner vægtes højt i fritiden, hvor der bl.a. kobles af i sommerhuset i Nordjylland med god mad og vin. Motion spiller også en stor rolle. Merete Dissing har spillet fodbold i flere end 30 år, men i dag får hun primært pulsen op gennem ugentlige spinningtimer og løbeture samt én-to skiture om året.

Artiklen er publiceret 30. januar 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey