Lidt fakta om Frivilligbevis:

  • Det er andet år, Kolding Kommune uddeler Frivilligbevis. Første uddeling var i juni 2017.
  • Der uddeles Frivilligbevis i juni og november.
  • I juni 2017 blev der uddelt 23 frivilligbeviser, og i november 2017 blev der uddelt 39 frivilligbeviser. I alt blev der uddelt 62 beviser i 2017.
  • I juni 2018 blev der uddelt 24 beviser.

Kolding Kommune vil gerne takke alle de frivillige, som gør et stort ulønnet frivilligt arbejde i sociale foreninger og institutioner. Det sker i forbindelse uddelingen af Frivilligbevis 2018.

Nu kan sociale foreninger i Kolding Kommune indstille de frivillige, som fortjener at få en særlig anerkendelse.

Foreningerne bestemmer selv, hvem der skal indstilles.

Foreningen indstiller følgende person til et frivillighedsbevis:

Er du et menneske? Hvad er 4 + 4 ?

Frist for at indsende indstilling(er) er den 5. november 2018.

Selve overrækkelsen af frivilligbeviser finder sted ved en reception i Byrådssalen på Kolding Rådhus torsdag den 22. november, kl. 17. Her vil formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Karina Lorentzen Dehnhardt, holde en tale og overrække frivilligbeviserne.

Kolding Kommunes uddeling af Frivilligbevis hverken kan eller skal erstatte den indsats, som kommunen ellers gør. Det er et arrangement, som sætter fede streger under, hvor vigtige frivillige er i samfundet.

Frivillige giver livskvalitet og meningsfulde fællesskaber til de mennesker, som modtager de frivilliges hjælp og støtte.

Har I brug for hjælp eller har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Lone Gunnø Berlin fra Kolding Kommune på tlf. 79 79 29 07 eller 20 59 34 86, eller udviklingskonsulent for frivillighed og fællesskaber Mette Winther Hauge på tlf. 23 31 15 16.

Artiklen er publiceret 19. oktober 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey