6. april indvies den nye cykelsti mellem Vester Nebel og Dybvadbro Station.
Skov- og Naturgruppen fra Nordhøj er klar til indvielsen, hvor de bl.a. vil hjælpe de fremmødte børn med at bage snobrød og brænde ulvepoter i træ.

Fredag den 6. april 2018, kl. 13-15, indvies den nye cykelsti mellem Vester Nebel og Dydvadbro Station. Indvielsen markeres med cykeltur og masser af spændende aktiviteter.

Som optakt til indvielsen prøvekører eleverne i 4., 5. og 6. klasse fra Vester Nebel Skole den nye cykelsti sammen med Koldings borgmester Jørn Pedersen. Der er afgang fra skolen kl. 13, og alle er velkommen til at cykle med.

På Dybvadbro Station indvier borgmesteren cykelstien kl. 13.15, og herefter bydes der på saftevand, kaffe og kage samt masser af aktiviteter frem til kl. 15.

Aktiviteter for børn

Børnene kan f.eks. hygge sig med at bage snobrød, når Skov- og Naturgruppen fra Nordhøj tænder bål. De unge gæster kan også få hjælp til at brænde en flot ulvepote i træ.

Cyklen er naturligvis i fokus, så børnene får mulighed for at forårspynte deres jernheste – f.eks. med egerpynt, blomsterranker eller rasle til hjulet. Der er også spande med vand, børster og klude, så børnene kan vaske og pudse deres cykler, og cykelhandler 2juul står klar til at stramme kæden og hjælpe med andre mindre justeringer.

Bliv klogere på Troldhedesti-projekt

Dybvadbro Station er en del af det ambitiøse projekt, som med støtte fra Realdania, Lokale- og Anlægsfonden og Friluftsrådet vil udbygge Troldhedestien med nye mødesteder og aktiviteter de kommende år. Disse planer kan man også høre nærmere om ved indvielsen. Roll ups fortæller om visionerne, og projektkoordinator Johanne Tarpgaard er klar til at svare på spørgsmål og fortælle, hvad der mere konkret kommer til at ske.

Om cykelstien

Den nye dobbeltrettede cykelsti er 2,6 km lang og forbinder Vester Nebel og Dybvadbro Station. Ruten går gennem et smukt og kuperet naturområde og via en 36 meter lang stålbro over Almind Å. Cykelstien skal binde Vester Nebel og Kolding endnu bedre sammen og gøre det mere trygt og attraktivt at tage cyklen mellem de to byer.

Artiklen er publiceret 27. marts 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey