Den 44. amerikanske præsident, Mr. Barack Obama, besøger Kolding 28. september.

Business Kolding
Siden oprettelsen for over 75 år siden har Business Kolding markeret sig som en vigtig forening, når det kommer til handel og industri i Kolding Kommune. Foreningen har som spidskompetence at skabe stærke og værdifulde relationer mellem sine medlemmer.

SDU
Fem fakulteter med 28.000 studerende, heraf mere end 15 % fra udlandet, og mere end 6.000 ansatte. Flere internationale undersøgelser dokumenterer, at SDU laver forskning i verdensklasse, og med omkring 180 uddannelser inden for humaniora, samfundsvidenskab, naturvidenskab, sundhedsvidenskab og ingeniørvidenskab, er der nu uddannede fra SDU på stort set alle pladser i det internationale samfund.

Kolding
Med 50.000 private arbejdspladser er der et stærkt erhvervsliv i Kolding. Der er over 10.000 studerende i Kolding, heraf 5.500 på videregående uddannelser. Kolding har været præget af kraftig vækst de senere år med flere arbejdspladser, iværksættere og indbyggere, etablering af campus, samt massive udvidelser af boligmassen.

Den 44. amerikanske præsident, Mr. Barack Obama, besøger Kolding.

Besøget foregår på SDU Kolding fredag 28. september, hvor den tidligere præsident under overskriften ”A conversation with President Barack Obama” mødes med nogle af universitetes studerende og en række gæster fra erhvervslivet.

Foreningen Business Kolding står bag eventen, og direktør Morten Bjørn Hansen ser frem til at møde den præsident, der stod bag et af de største jobskabelsesprogrammer i amerikansk historie.

”En af verdens mest karismatiske og vigtige ledere har sagt ja til at besøge os. Det er et ekstraordinært øjeblik for Kolding,” siger Morten Bjørn Hansen.

Præsident Obama blev kendt for sit berømte slogan ”Yes We Can” gennem sin præsidentperiode og han var ligeledes kendt for at få ting til at ske

”Med eventen viser vi, at Business Kolding også er i stand til det,” siger borgmester i Kolding, Jørn Pedersen.

”Præsident Obama kommer kun til Danmark for at besøge Kolding. Nuværende og kommende ledere vil i forbindelse med besøget få en enestående mulighed for at opleve Præsident Obama i virkeligheden og alle kan se frem til stor inspiration. Og så har vi i overordentlig grad grund til at være stolte,” siger Jørn Pedersen. 

Med Foreningen Business Kolding som arrangør, har det været naturligt at bruge SDUs flotte campus i Kolding som venue for eventen.

”SDU er et internationalt universitet med en stærk vision. Vi ønsker at bryde grænser og forme fremtiden, og det kan besøget i høj grad være med til”, siger rektor på SDU Henrik Dam om baggrunden for at SDU i Kolding er vært for eventen.

Arrangementet er ikke åbent for offentligheden.

Artiklen er publiceret 09. august 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey