De kommende dage vil det kommunalt ejede jernbanespor, der bl.a. bruges til levering af biler til Dansk Auto Logik A/S, blive repareret. Modelfoto: Colourbox.
På kortet kan du se, hvor Industrivej bliver spærret, samt den anbefalede omkørsel.

De kommende dage vil adgangen til industriområdet i Vamdrup være påvirket af en akut reparation af det kommunalt ejede jernbanespor, der bl.a. bruges til levering af biler til Dansk Auto Logik A/S.

Reparationen betyder, at Industrivej bliver spærret på en kort strækning lige syd for Kærmindevej fra onsdag den 23. maj 2018, kl. 06, til mandag den 28. maj, kl. 18.

”Vi opsætter naturligvis skilte med omkørsel for de biler, der skal ind og ud af industriområdet. Den nordlige del af Industrivej, til og med Kærmindevej, bliver ikke berørt af vejarbejdet. For adresserne længere sydpå henvises til den sydlige indkørsel til Industrivej, f.eks. via Bavnevej,” oplyser ingeniør Brian Simmelsgaard, Kolding Kommune.

Reparationsarbejdet skyldes, at der for kort tid siden blev konstateret problemer med en af skinnerne ved overskæringen på Industrivej. Fejlen blev midlertidigt udbedret indtil den endelige reparation af banesporet, som kommer til at omfatte udskiftning af skinner, opbygning af spor, afvanding og asfaltering.

Artiklen er publiceret 22. maj 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey