På dette kort, som blev anvendt ved etableringen af rundkørslen i 2017, kan du se omkørslen via Højvang - markeret med grønt - for trafikanter til/fra Sortebjergvej.

Hvis du bruger den nye rundkørsel ved Sortebjergvej i Lunderskov, så skal du afsætte lidt ekstra tid til transport fra mandag den 19. februar 2018 om morgenen til onsdag den 21. februar ved middagstid. En kantsten skal repareres, og det kommer til at påvirke trafikken.

 

”Formentlig på grund af vejret er der opstået et større hul, som indebærer, at vi skal have repareret en kantsten. Kombinationen af rigtig meget regn og vekslende perioder med tø og frost er hårde ved vores veje i øjeblikket, og det kan altså også ramme en helt ny rundkørsel,” oplyser anlægsingeniør Lene Pilt, Kolding Kommune.

Mens kantstenen repareres, afspærres den sydlige del af rundkørslen. Der opsættes midlertidig signalregulering, så bilisterne fra øst og vest på skift får grønt lys til at køre gennem rundkørslen. For trafikanter til/fra Sortebjergvej etableres der omkørsel via Højvang.

”Selve reparationen tager ikke ret lang tid, men derefter skal betonen have tid til at hærde, før vi igen åbner rundkørslen. Derfor kan der godt være en længere periode, hvor der ikke arbejdes i rundkørslen, men det betyder altså ikke, at vi trækker tingene i langdrag,” understreger Lene Pilt.

 

Artiklen er publiceret 13. februar 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey