Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.

FAKTA - Om EU-programmet VekselWirk
Det er et tysk/dansk grænseprojekt, der understøtter videreudvikling af kreative industrier via fem innovative hubs i byerne Kiel, Lübeck, Kolding og Roskilde. Projektet vil synliggøre kreative kompetencer i mindre regioner ved at få bl.a. iværksættere til at skabe nye kontakter gennem tværfaglige aktiviteter. 
Læs mere om VekselWirk

Vil du høre nogle forstandige, men sikkert også provokerende bud på, hvordan fremtiden sætter krav til Kolding som en kreativ og bæredygtig by? Så mød op torsdag 5. december og lyt til fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen, der kalder sig selv for en talende tornado

Anne Skare Nielsen er keynote speaker ved en designevent med titlen ”Exploring the Sustainable Creative City”, der er arrangeret af Kolding Kommune, Business Kolding, D2i og Designskolen Kolding i regi af EU Interreg-projektet VekselWirk.

En enkelt del af eventen er åben for alle, der har lyst, nemlig foredraget med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen. Hun bydes velkommen af borgmester Jørn Pedersen og holder sin keynote speach hos IBA Erhvervsakademi, Havneparken 1, 6000 Kolding, torsdag 5. december kl. 13.15-14.45. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

En af verdens bedste

Anne Skare Nielsen sætter fokus på fremtidens krav til den kreative og bæredygtige by. Hun zoomer ind på, hvordan vi som borgere og virksomheder kan bidrage til og forberede os på en transformation af byen, så den bliver mere bæredygtig. En forvandling, hvor vi måske kan udnytte kreativiteten på nye måder.

Og der er både fart over feltet og kolorit på sproget, når Anne Skare Nielsen går på scenen. Hun betegner sig selv som en af verdens bedste fremtidsforskere og noget af det skarpeste fra videnskabens verden - mikset med intuitive og empatiske superkræfter og et ordentligt vognlæs humor. Hendes favoritcitat er: ”Du kan altid gå i panik senere.”

- Jeg ser frem til at byde Anne Skare Nielsen velkommen med sit syn på, hvordan vi kan bygge videre på vores kreative og bæredygtige by. Det er altid godt med et friskt pust udefra, og jeg forventer, hun kommer til at ruske godt op i os med sine skarpe iagttagelser, påpeger borgmester Jørn Pedersen.

Det praktiske

Tilmelding til Anne Skare Nielsens foredrag skal ske senest 1. december. Der er et begrænset antal pladser, så først til mølle-princippet gælder.

Artiklen er publiceret 21. november 2019
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey