23. september 2020
Kolding Kommune får sin første erhvervs- og vækstpolitik. Den blev godkendt i byrådet tirsdag. Politikken kommer på et tidspunkt, hvor flere virksomheder er i færd med at flytte til Kolding – en af dem er East Metal fra Esbjerg

18. september 2020
I uge 40 går arbejdet med at renovere Søndergade og Søndertorv i Kolding midtby i gang, men allerede i næste uge bliver en del af klinkerne i den østlige del af Søndergade pillet op. Projektet er en del af puljen på 25 mio. kr., som byrådet har afsat for at give dele af Kolding midtby et markant løft.

17. september 2020
Legepladser, shelters, multibane og lækre opholdsarealer, fem landsbyer i Kolding har netop fået en samlet økonomisk håndsrækning på over 1,5 millioner kroner fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje.

16. september 2020
De kommende dage bliver et område på hjørnet af Seest Bakke og Tøndervej i Kolding ryddet for hække, træer og buske forud for den planlagte udvidelse af Seest Bakke-krydset.

15. september 2020
Dagcentret Nordhøj har netop modtaget et dejligt positivt svar på en fondsansøgning, penge til indkøb af 10 iPads, der skal hjælpe med undervisningen i IT og Digitalisering.

11. september 2020
100 nye midlertidige p-pladser på et grusareal ved Marina Syd skal være med til at afhjælpe et akut behov for flere p-pladser i den sydlige del af Kolding midtby. De nye pladser tages i brug mandag den 28. september. Kommunen arbejder sideløbende på at finde yderligere p-pladser lidt tættere på bymidten.

11. september 2020
Byrådet har afsat 25 mio. kr. til at give dele af Kolding midtby et markant løft i 2020. Det første projekt går i gang i næste uge, hvor Tombolapladsen skal omdannes til et grønt åndehul med træer, buske og stauder, hyggelige opholdsmuligheder, ny belægning og bedre belysning. Men før oasen bliver en realitet, skal der ryddes, graves og bygges, og det kan ikke undgås at skabe gener for butikker, beboere og byens gæster.

10. september 2020
To gange om året vedtager Folketinget en ny lov, som tildeler statsborgerskab til nye statsborgere.

10. september 2020
21.-24. september lukker genbrugspladsen på Bronzevej. Hele området skal udjævnes med ny asfalt, så borgerne ikke går rundt i vandpytter.

04. september 2020
Hvis du ønsker at søge Fælleslegatet for værdigt trængende så kan du både gøre dette analogt eller digitalt. Artiklen her forklarer dig, hvordan du søger.

04. september 2020
Kolding Kommune flytter til næste år Borgerservice fra Bredgade til Nytorv 1, hvor Borgerservice får bedre rammer, som skal sikre endnu bedre service for borgere samtidig med at effektiviteten styrkes. Flytningen giver kommunen et økonomisk plus, da den med interne flytninger kommer ud af nogle dyre lejede lokaler.

03. september 2020
Mandag den 7. september nedlægges de 148 kommunale p-pladser ved universitetet i Kolding midtby. Kommunen arbejder på højtryk på at skaffe alternative parkeringsmuligheder i området. I første omgang tilbydes 50 offentlige p-pladser ved Marina Syd, Skamlingvejen 4 - godt en km fra universitetet. Her vil det være gratis og uden tidsbegrænsning at parkere i dagtimerne på hverdage. I løbet af de nærmeste uger kommer der flere erstatningspladser.

28. august 2020
Samtlige partier i Kolding byråd er enige om at indgå en aftale med Kongernes Samling på Rosenborg og Amalienborg om drift af Koldinghus fra 1.1 2021. Det lokalhistoriske museum, Museet på Koldinghus, der i dag har til huse på slottet, flytter sine aktiviteter til slottets Staldgård under navnet Museum Kolding.

27. august 2020
Nye tider kræver nye tiltag. Trekantområdets Festuge, der skulle være løbet af stablen over ti sensommerdage i august, har i år fået en ny form pga. corona. Festugen bliver til festmåneder og i Kolding er der masser af kulturelle oplevelser i vente hele efteråret.

27. august 2020
I år er det 75 året for befrielsen og i den anledning præsenteres en bog med minder fra besættelsen og befrielsen, 20 lokale seniorer har medvirket via deres egne fortællinger og tanker om tiden dengang.

25. august 2020
Snart bliver det lettere at skabe fælleskaber, frivillighed og finde nye venskaber, når Kolding Kommune gennem Boblberg lancerer nyt digitalt fælleskab for hele kommunen.

24. august 2020
Efter at have testet miljøvenlige hybridbusser i en årrække tager Kolding Kommune nu et grønt syvmileskridt. Kommunens bybusser samt hovedparten af busserne på lokalruterne skal køre på el eller brint fra sommeren 2022.

24. august 2020
Den nye madaffaldsordning kommer nu til midtbyen i Kolding. Ordningen starter op med samme beholdertyper, som er rullet ud i resten af kommunen.

21. august 2020
Datatilsynet har udtalt alvorlig kritik af Kolding Kommune i forbindelse med et skriftligt tilsyn sidste år med fokus på kontrolforanstaltninger (f.eks. tv-overvågning, logning i it-systemer og GPS-overvågning af køretøjer) overfor medarbejdere.

13. august 2020
Kolding Kommune udskyder pulje til fejring af Tour de France. Det er den naturlige konsekvens af, at Tour de France i Danmark er flyttet til 2022.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey