20. september 2019
De frivillige vil i år fejre frivilligheden med en stor stak blomsterløg og i fællesskab skabe et synligt symbol på frivilligheden, som besøgende i Geografisk Have vil kunne glæde sig over i mange år frem.

17. september 2019
Marina City bliver udgangspunkt for et samarbejde mellem ingeniøruddannelserne i VIA University College og Kolding Kommune omkring cirkulær økonomi.

13. september 2019
Du kan nu komme af med din mening om Kolding, mens vi spiser og hygger os. Tirsdag den 1. oktober kl. 18-20 får det populære Kolding Spiser Sammen i Volkerts Fylke et lille twist, og giver plads til Mad & Meninger.

13. september 2019
Private investorer og pensionskasser har i den grad fået øje på Kolding. Lige nu er der boligbyggerier i gang eller i udbud for 4,3 milliarder kr.

12. september 2019
Der er godt gang i salget af byggegrunde i den nye udstykning Markvænget, som ligger ved siden af Westerbygård. Seks grunde blev solgt i første budrunde.

12. september 2019
I april pålagde Miljøstyrelsen alle landets kommuner og vandværker hurtigst muligt at teste drikkevandet for svampemidlet chlorothalonil-amidsulfonsyre (CTA). Stoffet er mistænkt for at være kræftfremkaldende. Kommunen har nu modtaget alle analyseresultater for drikkevandsboringerne i Kolding.

12. september 2019
Hvilket byggeri fortjener titlen som ’Borgernes favorit 2019’? Det kan du igen i år være med til at bestemme.

04. september 2019
Vester Nebel, Dons, Almind og Viuf går sammen om at udvikle deres område i tæt samarbejde med Kolding Kommune. På onsdag d. 11. september inviteres alle interesserede til idéworkshop.

02. september 2019
Kolding Kommune fraråder ikke længere folk at bade ved Rebæk Strand i Kolding.

01. september 2019
Frivilligfesten foregår i Sydbank Arena den 25. september 2019 fra kl. 12 til kl. 16.

30. august 2019
I denne uge bliver der 30 steder i Kolding Kommune opsat skilte, som opfordrer bilisterne til at sænke farten. Budskabet skal få trafikanterne til at lette på speederen. Ulykkestal fra Vejdirektoratet viser nemlig, at vi kunne redde knap halvdelen af alle trafikdræbte, hvis alle overholdt fartgrænserne eller kørte efter forholdene.

29. august 2019
I uge 39 fejrer vi alle Kolding Kommunes frivillige ildsjæle, og fredag den 27. september er desuden Danmarks nationale frivillighedsdag. Vi sætter fokus på frivillighed og fællesskaber. Kom og vær med!

27. august 2019
Hvad skal der ske i Jernbanegade mellem Buen og Banegårdspladsen? Det kan du blive klogere på, hvis du kigger forbi By- og Udviklingsforvaltningens nye butik i Jernbanegade 33 i Kolding.

23. august 2019
En helt ny bydel på ca. 30.000 m² direkte ud til Kolding Å udbydes til salg. Forslagene til udformningen af den nye bydel bliver bla vurderet på at få åen som et centralt omdrejningspunkt, skabe nye forbindelser gennem byen samt ikke mindst at få bygget nye boliger.

20. august 2019
Frem til midten af september kan du lægge en sten med din hjertesag i stenvarden på toppen af Skamlingsbanken syd for Kolding. Stenene vil herefter blive støbt ned i fundamentet til det nye oplevelsescenter, som ventes at stå færdigt i slutningen af 2020.

12. august 2019
Er du interesseret i at følge det ambitiøse projekt, som skal udvikle og fremtidssikre Skamlingsbanken som national attraktion med bl.a. nyt oplevelsescenter og ny folkemødeplads? Tilmeld dig Skamlingsbankens nye nyhedsbrev. Herefter modtager du en mail, hver gang der kommer en ny historie.

08. august 2019
14. august tages første spadestik til det nye oplevelsescenter på toppen af Skamlingsbanken. Hermed kommer der for alvor fart på de ambitiøse planer, som skal fremtidssikre Skamlingsbanken som folkeligt mødested og national attraktion. Med udstillinger og events vil oplevelsescentret aktualisere historien og skabe ny debat om det danske demokrati.

05. august 2019
Kolding Kommune yder efter Servicelovens § 18 økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde i kommunen.

25. juli 2019
I perioden 5. august-25. oktober bliver Ålykkegade i Kolding renoveret på strækningen mellem Skovbogade og Harths Alle. Vejarbejdet betyder gener for trafikken og beboerne i området.

05. juli 2019
De seks historiske mindesmærker på toppen af Skamlingsbanken syd for Kolding har fået ny belægning i form af pigsten hentet fra egnens marker. Efter sommerferien lægges samme belægning rundt omkring den store mindestøtte og talerstolen på Højskamlingen.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey