10. juli 2019
I Kolding Kommune kan hjemmeboende borgere med demensdiagnose nu benytte handicapkørselsordningen til fritidsformål, indkøbsture, familiebesøg og til andre kørselsbehov. Handicapkørselsordningen er en kollektiv trafikordning for borgere, der pga gangbesvær og synshandicap ikke kan tage bus eller anden kollektiv trafik. Det er denne ordning, som hjemmeboende borgere med demensdiagnose nu også kan blive visiteret til.

08. juli 2019
Tre større vejarbejder i den sydlige del af Kolding midtby kommer til at påvirke trafikken massivt hen over sommeren. Trafikanterne opfordres til at være tålmodige, afsætte god tid til turen og finde alternative ruter.

05. juli 2019
De seks historiske mindesmærker på toppen af Skamlingsbanken syd for Kolding har fået ny belægning i form af pigsten hentet fra egnens marker. Efter sommerferien lægges samme belægning rundt omkring den store mindestøtte og talerstolen på Højskamlingen.

03. juli 2019
Netop nu er der særlig grund til at være på vagt over for lungesygdommen legionærsyge. Flere smittes nemlig med sygdommen i sommerhalvåret end om vinteren. Du kan sagtens minimere risikoen for legionærsyge, hvis du tager dine forholdsregler.

02. juli 2019
Borgerservice i Bredgade har masser af uafhentede pas. Derfor opfordres alle, der har bestilt nyt pas, til at få afhentet det hurtigst muligt.

28. juni 2019
Kolding Kommunes nye skolechef kommer fra Vestkysten, og med erfaring som skolechef i Varde Kommune de seneste fire år.

25. juni 2019
Regionsrådet i Region Syddanmark valgte i går at sætte 1.750.000 kr. af til formidling af både naturen og talens kræfter omkring Skamlingsbanken. Pengene skal bruges til en interaktiv udstilling i det kommende oplevelsescenter.

20. juni 2019
Når bybussernes sommerkøreplan træder i kraft 30. juni, bliver det lettere for beboerne i Bramdrupdam at tage bussen. Bl.a. kommer der igen til at køre bybus på Skovæblevej.

19. juni 2019
De politiske partier har været flinke til at fjerne deres valgplakater efter de netop overstående valg. Faktisk har Kolding Kommune ikke været nødt til at fjerne en eneste plakat, efter fristen for at pille valgplakaterne ned fra lygtepælene var overskredet.

18. juni 2019
Traditionen med at udskrive en plakatkonkurrence for Kolding Kulturnat er i år genopstået i en ny form. Kolding Kommune har nemlig givet opgaven til Kunstskolen Nordhøj. Med Kulturnattens tema ”Flyt Dig” som overskrift har i alt otte af kunstskolens elever arbejdet intensivt med at skabe hver deres forslag til årets Kulturnat-plakat. Resultatet er klar og den endelige plakat er udvalgt.

12. juni 2019
Skamlingsbanken har fået nye firbenede beboere. En flok geder af racen Dansk Landraceged skal hjælpe køerne med at holde buske, brombær og anden opvækst nede på de arealer, hvor der tidligere blev dyrket pyntegrønt i den nordlige del af Skamlingsbanken.

06. juni 2019
Fra tirsdag den 11. juni 2019 vil det ikke længere være muligt at parkere på den kommunale p-plads ved Klostergården i Kolding midtby.

13. maj 2019
Onsdag 22. maj går bommen op på den nye genbrugsplads på Bronzevej 3 i Kolding. Her byder Renovation på en kop kaffe og et rundstykke kl. 9-11 for at markere, at den sidste fase af byggeriet er gået i gang: Nu skal hverdagen teste pladsen, så den kan finjusteres inden officiel indvielse i august.

29. april 2019
Miljø- og Fødevareministeriet har efter fundet af chlorothalonil-amidsulfonsyre i drikkevandet bedt vandværkerne om at kontrollere for stoffet ved indvindingsboringer til vandværker.

26. april 2019
Hvad skal dit barn lave i ferien? Du masser af inspiration til en sjov og spændende ferie her.

24. april 2019
Det blev Vivi Andersen, ejer af Falderebet i Kolding, som løb med prisen Årets Ildsjæl, da der tirsdag den 23. april blev uddelt kulturpriser i Kolding. Hun modtog prisen for sit store engagement i forbindelse med Tirsdagsoplæsninger på Falderebet.

10. april 2019
Byrådet har vedtaget at udvide det trafikerede kryds Vestre Ringgade-Tøndervej-Seest Bakke i Kolding. Men det er nødvendigt at lave en ny lokalplan for området. Derfor ventes ombygningen først at komme i gang i første kvartal 2020 i stedet for fjerde kvartal 2019. Ambitionen er stadig, at projektet, som vil øge fremkommelighed og trafiksikkerhed i krydset, skal stå færdigt næste år.

05. april 2019
Et nyt mødested for fritidsliv i naturen skal skabe mulighed for, at endnu flere kan dyrke aktiviteter i den bynære natur i Kolding. Projektet er et samarbejde mellem Lokale og Anlægsfonden, Danmarks Idrætsforbund og Kolding Kommune. Lokale og Anlægsfonden støtter projektet med 1,95 mio. kr. kr.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey