Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


07. november 2012
Indkaldelse af ideer og forslag Ved Eltangvej - Tilretning af erhvervsområde

01. juni 2012
Markant bygning med central placering i Kolding - som domicil eller investeringsejendom.

20. juni 2012
Er der lys nok ved din bolig, så hjælperne kan se at komme ind

13. december 2012
En international klassisk musikfestival i Chritiansfeld, street art-projekt i Nicolai og alternative kulturrum med den nye forening Salon Service får, blandt mange andre større og mindre musikalske og kulturelle tiltag, støtte fra By- og Udviklingsforvaltningen.

25. september 2012
Grønne Butikker fortsætter successen fra tidligere kampagner… - og deler igen i år flotte tasker ud!

10. december 2012
... og er et godt eksempel på, at de små besparelser også bidrager til det store klimaregnskab

09. august 2012
Til august skal 1093 børn starte i 0. klasse i Kolding Kommune. Det sætter store krav til især bilister og forældre om at passe godt på de nye elever og lære dem gode vaner i trafikken, ikke mindst på deres vej til og fra skole. Nu skal kommunen og den landsdækkende kampagne ”Pas på de små i trafikken” klæde både børn og voksne på til opgaven og sikre, at skolebørnene ikke kommer til skade i trafikken. Bag kampagnen står Rådet for Sikker Trafik, Kommunerne i Danmark og TrygFonden.

28. august 2012
Kan CO2 reduktioner, energibesparelser og transport uden benzin og diesel gå hånd i hånd med kulturelle oplevelser, som traditionelt ikke handler om at redde verden, men om at have det sjovt?

14. november 2012
Fra den 1. december 2012 skal du betjene dig selv på nettet, når du skal melde flytning, bestille nyt sundhedskort, ansøge om børnepasning og skrive dit barn op til skole eller SFO. Det er nemmere og hurtigere end at vente i kø i telefonen eller hos Borgerservice.

08. oktober 2012
I uge 37 starter arbejdet med at udvide rundkørslen ved frakørsel 64, Kolding Vest, i den vestlige del af Kolding. Der har især i myldretiden været kø gennem rundkørslen, og det skal den nye og større rundkørsel på hele 110 meter i diameter rette op på.

02. september 2012
En boligblok på A.D. Burcharths Vej i Kolding brød i brand cirka kl. 19.30 søndag aften. Ingen er kommet til skade, men ejendommens beboere er evakueret.

21. juni 2012
Årets udgave af Kulturnatten byder på lidt af et scoop, når Angora-drengene Tolsgaard og Pretzmann går på scenen kl. 22 i Nicolai. De to kommer til Kolding med en stribe helt nye sange, der både er platte, underfundige og iørefaldende. Og som helt sikkert er sjove!

15. november 2012
Få dine breve fra det offentlige digitalt og slip for bøvlet med kuverter og fyldte ringbind. Du kan både sende og modtage post i den digitale post - det er både nemt, sikkert og gratis.

11. september 2012
Her kan du se en lille video om grøn erhvervsvækst.

29. november 2012
Ny, offentlig myndighed udbetaler barselsdagpenge fra 1. december 2012

10. december 2012
Internationalt fyrtårn for design af det gode liv og inspiration for de øvrige 97 kommuner ved hjælp af designprocesser. Det er nogle af ambitionerne med Koldings nye vision 2022, som politikerne i Kolding netop har besluttet. Visionen skal sikre flere iværksættere og vækst.

21. december 2012
Gademix har i Kvarterhusets værksted produceret 25 fuglekasser til Geografisk Have

30. oktober 2012
På mandag 5. november inviterer Kolding Kommunes kulturafdeling byens foreninger på det første af i alt tre kurser, fra november til marts, i organisation og ledelse.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey