Sep 09, 2014
Glæd dig! Fredag den 19. september fejrer Kolding åbningen af det nye universitet med et brag af en gratis koncert for hele kommunen. Kom til StudieRock 2014 og oplev blandt andre Dúne og Magtens Korridorer. Alle er velkomne.

Sep 10, 2014
Har du fået cyklen ud af garagen efter sommerferien? For nu gælder det om at få gang i pedalerne igen. Kolding Kommune opfordrer alle virksomhedsledere og ansatte til at tilmelde sig kampagnen: 'Vi cykler stadig til arbejde'.

Aug 13, 2014
Lukning af Kirkevænget i Sjølund

Jul 31, 2014
Nu kan borgere og virksomheder undgå ventetid ved at bestille tid til en samtale hos en byggesagsbehandler på kommunens hjemmeside - og samtidig få en bedre service.

Dec 03, 2014
Fra nytår koster det en bøde på mindst 500 kr., hvis du glemmer eller undlader at melde flytning inden for 14 dage, når du får ny adresse.

Jun 04, 2014
Udstillingen fortæller om design i Kolding med udgangspunkt i den nye tunnel i Kolding - et lysende designsymbol.

Sep 23, 2014
Når Kolding Sygehus udbygges til akutsygehus, kommer der flere biler i området. For at sikre, at trafikken kommer til at glide bedst muligt, skal der etableres flere nye lyskryds de kommende år. De første lyssignaler sættes op nu i krydset Ndr. Ringvej-Skovbrynet.

Jul 09, 2014
En række tilpasninger af krydset Skamlingvejen-Østerbrogade i Kolding skal nu få trafikken til at glide lidt mere flydende.

Oct 15, 2014
Ejendom med masser af muligheder sælges i Vamdrup. Du kan både bruge ejendommen som bolig evt. i kombination med liberalt erhverv eller f.eks. som et foreningshus. Bygningen har tidligere huset en daginstitutionen.

Aug 18, 2014
Siden 2006 er det lykkedes kommunen at barbere 12 procent af elforbruget. Næsten halvdelen, 5 procent, er realiseret i 2013. Det viser kommunens grønne regnskab, som netop er offentliggjort. Samtidig er vandforbruget skåret ned med en tredjedel.

Dec 11, 2014
Det skal være nemt for virksomhederne at finde ud af, hvor der er erhvervsjord til salg i Kolding kommune. Derfor har de private sælgere og Kolding Kommune samlet kræfterne og lavet en fælles oversigt over de erhvervsarealer, der er til salg.

Jun 23, 2014
Der kommer nu et nyt udbud af privat hjemmehjælp i Kolding Kommune. Oprindeligt ønskede byrådet, at kommunens ældre har fire firmaer og den kommunale hjemmehjælp at vælge imellem. Men der er nu kun to tilbage, og derfor sættes der nu gang i et nyt udbud.

Mar 20, 2014
Har du en idé til et projekt, der vil genskabe eller forbedre naturen til gavn for dyr, planter og deres levesteder - eller der vil forbedre borgernes adgang til naturen? Så er det nu muligt at ansøge om tilskud hos Kolding Kommune.

Aug 04, 2014
Gerningsstedet spærres af, når Kolding Bibliotek på Kulturnatten skyder koldingkrimien "Mord i Slicetown" i gang.

Nov 11, 2014
1.weekend i Advent holder Trapholt julemarked med Danmarks bedste kunsthåndværkere. Hele weekenden fra kl. 10-17 er der gratis entré til både museum og udstillere.

Oct 21, 2014
Fra den 1. november 2014 træder nye retningslinjer og frister for ansøgning af midler i kulturpuljen i kraft.

May 06, 2014
Efter en målrettet indsats er Kulturhuset i Kolding, som det første værested i landet, blevet godkendt til ordningen "Nøglehullet på spisesteder". Det blev fejret med smagsprøver for brugere og samarbejdspartnere mandag 5. maj i forlængelse af den landsdækkende nøglehulskampagne.

Nov 10, 2014
Kolding Kommune har som en af de første danske kommuner underskrevet et nyt charter om samfundsansvar i byggeriet. Initiativet skal bidrage til, at alle aktører i ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen optræder samfundsmæssigt ansvarligt, når det f.eks. gælder arbejdsmiljø, løn- og ansættelsesvilkår samt bæredygtighed.

Jun 16, 2014
Senest 1. november skal alle over 15 år kunne modtage digital post fra det offentlige. Her midt i juni har 43,7 pct. af borgerne i Kolding oprettet en digital postkasse. For at få resten med planlægger kommuner en vifte af forskellige aktiviteter efter sommerferien for at markedsføre digital post.

Jul 01, 2014
Kolding Kommune har midlertidigt lukket for den frie adgang til kommunens nye digitale byggesagsarkiv. Det sker, efter at der er fundet CPR-numre i arkivet.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey