09. september 2014
Glæd dig! Fredag den 19. september fejrer Kolding åbningen af det nye universitet med et brag af en gratis koncert for hele kommunen. Kom til StudieRock 2014 og oplev blandt andre Dúne og Magtens Korridorer. Alle er velkomne.

10. september 2014
Har du fået cyklen ud af garagen efter sommerferien? For nu gælder det om at få gang i pedalerne igen. Kolding Kommune opfordrer alle virksomhedsledere og ansatte til at tilmelde sig kampagnen: 'Vi cykler stadig til arbejde'.

13. august 2014
Lukning af Kirkevænget i Sjølund

03. december 2014
Fra nytår koster det en bøde på mindst 500 kr., hvis du glemmer eller undlader at melde flytning inden for 14 dage, når du får ny adresse.

04. juni 2014
Udstillingen fortæller om design i Kolding med udgangspunkt i den nye tunnel i Kolding - et lysende designsymbol.

23. september 2014
Når Kolding Sygehus udbygges til akutsygehus, kommer der flere biler i området. For at sikre, at trafikken kommer til at glide bedst muligt, skal der etableres flere nye lyskryds de kommende år. De første lyssignaler sættes op nu i krydset Ndr. Ringvej-Skovbrynet.

09. juli 2014
En række tilpasninger af krydset Skamlingvejen-Østerbrogade i Kolding skal nu få trafikken til at glide lidt mere flydende.

15. oktober 2014
Ejendom med masser af muligheder sælges i Vamdrup. Du kan både bruge ejendommen som bolig evt. i kombination med liberalt erhverv eller f.eks. som et foreningshus. Bygningen har tidligere huset en daginstitutionen.

18. august 2014
Siden 2006 er det lykkedes kommunen at barbere 12 procent af elforbruget. Næsten halvdelen, 5 procent, er realiseret i 2013. Det viser kommunens grønne regnskab, som netop er offentliggjort. Samtidig er vandforbruget skåret ned med en tredjedel.

11. december 2014
Det skal være nemt for virksomhederne at finde ud af, hvor der er erhvervsjord til salg i Kolding kommune. Derfor har de private sælgere og Kolding Kommune samlet kræfterne og lavet en fælles oversigt over de erhvervsarealer, der er til salg.

23. juni 2014
Der kommer nu et nyt udbud af privat hjemmehjælp i Kolding Kommune. Oprindeligt ønskede byrådet, at kommunens ældre har fire firmaer og den kommunale hjemmehjælp at vælge imellem. Men der er nu kun to tilbage, og derfor sættes der nu gang i et nyt udbud.

20. marts 2014
Har du en idé til et projekt, der vil genskabe eller forbedre naturen til gavn for dyr, planter og deres levesteder - eller der vil forbedre borgernes adgang til naturen? Så er det nu muligt at ansøge om tilskud hos Kolding Kommune.

04. august 2014
Gerningsstedet spærres af, når Kolding Bibliotek på Kulturnatten skyder koldingkrimien "Mord i Slicetown" i gang.

11. november 2014
1.weekend i Advent holder Trapholt julemarked med Danmarks bedste kunsthåndværkere. Hele weekenden fra kl. 10-17 er der gratis entré til både museum og udstillere.

21. oktober 2014
Fra den 1. november 2014 træder nye retningslinjer og frister for ansøgning af midler i kulturpuljen i kraft.

06. maj 2014
Efter en målrettet indsats er Kulturhuset i Kolding, som det første værested i landet, blevet godkendt til ordningen "Nøglehullet på spisesteder". Det blev fejret med smagsprøver for brugere og samarbejdspartnere mandag 5. maj i forlængelse af den landsdækkende nøglehulskampagne.

10. november 2014
Kolding Kommune har som en af de første danske kommuner underskrevet et nyt charter om samfundsansvar i byggeriet. Initiativet skal bidrage til, at alle aktører i ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen optræder samfundsmæssigt ansvarligt, når det f.eks. gælder arbejdsmiljø, løn- og ansættelsesvilkår samt bæredygtighed.

16. juni 2014
Senest 1. november skal alle over 15 år kunne modtage digital post fra det offentlige. Her midt i juni har 43,7 pct. af borgerne i Kolding oprettet en digital postkasse. For at få resten med planlægger kommuner en vifte af forskellige aktiviteter efter sommerferien for at markedsføre digital post.

01. juli 2014
Kolding Kommune har midlertidigt lukket for den frie adgang til kommunens nye digitale byggesagsarkiv. Det sker, efter at der er fundet CPR-numre i arkivet.

02. maj 2014
Koldingbibliotekerne har vedtaget en ny fireårig vision, der skal understøtte fællesskaber til gavn for den enkelte borger og lokalsamfundet.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey