Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


14. august 2014
I dag torsdag bliver det edb-system, som bruges til at tilrettelægge og styre turene under Kolding Kommunes Kørselskontor, opgraderet. Hermed forventer Kørselskontorets leder Søren Ipsen, at de seneste dages uro om kørslen bliver løst til glæde for brugerne, som har været ramt hårdt af de seneste dages edb-problemer.

12. august 2014
Edb-problemerne i Kolding Kommunes kørselskontor skaber ventetider for borgere, der er visiteret til lægekørsel og kørsel til speciallæge. For at minimere generne kan disse borgere resten af ugen bestille kørsel direkte hos taxa på telefon 7550 2700.

12. august 2014
Artiklen er opdateret tirsdag kl. 12.36, klokken 14.32 og klokken 18.00 samt onsdag kl. 8.30 - se nederst på siden: Kolding Kommunes kørselskontor er ramt af edb-problemer tirsdag morgen. Det kan betyde forsinkelser for en del af de borgere, der venter på transport - bl.a. børn, der skal køres til specialskoler, og ældre, der er visiteret til lægekørsel.

14. august 2014
Så må der igen bades ved Rebæk Strand. Kommunen har 14. august ophævet det badeforbud, som blev indført i mandags.

06. august 2014
Værestedet De Frie Fugle i Kolding lagde igen baggård til lovlig graffiti, da de fik udsmykket endnu en væg.

23. juli 2014
Efter sommerferien bliver der sat ny gadebelysning op på stien langs Herredsvej i Vamdrup, som gennem længere tid har været plaget af hærværk.

14. juli 2014
Til efteråret kommer fem af Kolding Kommunes biler til at køre på el. De miljøvenlige biler udleder ikke sundhedsskadelige partikler, og samtidig udleder de mindre CO2 end benzin- og dieseldrevne køretøjer.

10. juli 2014
Lejerbo Kolding opfører 35 bæredygtige almene boliger på Fyrværkerigrunden i Seest. Men hvad skal der ske med resten af området? Det skal en ny lokalplan fastlægge rammerne for. Omkring årsskiftet ventes et udkast til lokalplan at blive sendt i høring, og samtidig vil kommunen invitere til borgermøde om planerne for området.

03. juli 2014
Nu bliver det lettere for ældre, hjemmeboende borgere, som føler sig lidt ensomme, at komme ud og få nyt indhold i hverdagen. To nye aktivitetskonsulenter ansat i Senior- og Socialforvaltningen vil de kommende halvandet år hjælpe ældre med at finde spændende aktiviteter, som de har lyst til at deltage i. De første gange kan aktivitetskonsulenterne tage med, så den ældre kommer trygt og roligt i gang.

01. juli 2014
Hvert år udbetaler Kolding kommune over seks millioner kroner til frivilligt socialt arbejde. Kolding er dermed den kommune i Danmark, som i forhold til indbyggertallet giver den største støtte til frivilligt socialt arbejde. Mange af pengene går til de frivillige foreningers husleje. Frivillig Kolding har gennem længere tid søgt efter bedre og billigere lokaler for at kunne give byens mange frivillige og frivillige foreninger bedre rammer.

30. juni 2014
En ny serie af specialdesignede skilte skal gøre Kolding midtby mere imødekommende og lettere at finde rundt i for fodgængere. De første skilte sættes op i begyndelsen af juli. Samtidig skal grønne prikker i vejbelægningen hjælpe med til at skabe opmærksomhed om attraktionerne i bymidten.

27. september 2014
Der skal lægges et lag spritnyt asfalt på Fynsvej. Arbejdet med asfalten kommer til at påvirke kørslen fra arbejdets begyndelse mandag d. 29. september til dets afslutning søndag d. 5. oktober.

26. juni 2014
Ledelserne på skolerne i Kolding Kommune er netop nu i fuld gang med de sidste tilrettelæggelse af det kommende skoleår. På grund af den nye skolereform, bliver det som bekendt på mange måder anderledes end det skoleår, der afsluttes i disse dage.

25. juni 2014
Et stort ønske om en motorvejsafkørsel syd for Kolding bliver nu opfyldt. Folketinget giver i en ny trafikaftale 29,5 mio. kr. til en ny motorvejsafkørsel nær Taps. Kolding Kommune skal selv betale den øvrige halvdel. Der er tidligere lavet analyser af trafikken, og derfor har Kolding Kommune foreslået et nyt tilslutningsanlæg med rundkørsler ved Ødisvej.

22. december 2014
Det har regnet rigtigt meget de seneste uger, og nogle steder har vandet svært ved at løbe væk fra veje og cykelstier. Trafikanterne opfordres derfor til at være opmærksomme på vandpytterne og køre forsigtigt.

06. oktober 2014
3. november 2004 opstod der brand i en container på N.P. Johnsens Fyrværkerifabrik i Seest. Branden udviklede sig til Danmarkshistoriens største fyrværkerikatastrofe. I dag er en ny og spændende bydel langsomt ved at tage form på den ni hektar store fyrværkerigrund.

01. oktober 2014
De mest digitale klasser i folkeskolerne og på ungdomsuddannelserne er nu fundet, og de kan se frem til 5.000 kr. til klassekassen.

01. oktober 2014
Lokalrådet i Kolding inviterer unge og deres forældre til at deltage i et informationsmøde om hash på Kolding Uddannelsescenter onsdag d. 8. oktober.

03. oktober 2014
Knap 200 borgere, organisationer og institutioner har kommenteret udkastet til nyt bybusnet, som netop har været i høring. De mange kommentarer vil nu blive studeret og vurderet grundigt af trafikplanlæggerne fra Sydtrafik og fra Kolding Kommune, før politikerne i kommunens teknikudvalg 3. november præsenteres for det endelige forslag.

30. september 2014
Tredje runde af Brændkjær Bestemmer er i gang, så nu er der igen 5774 borgere fordelt på 3273 husstande der har mulighed for at få op til 15.000 kr. af en pulje på 75.000 kr. i støtte til deres projekt. Formålet med projektet er at øge trivslen, og fremme frivilligheden, i bydelen Brændkjær.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey