26. november 2014
For at understøtte implementeringen af visionen Kolding – Vi designer livet, har Kolding Kommune ansat 2 ny-udklækkede kandidater fra Designskolen i Kolding i 3. måneder.

18. november 2014
Koldings designtunnel har vagt international bevågenhed og eksponeres bredt på diverse websites. Den er bl.a. indstillet til hele 2 designpriser.

19. november 2014
Følg med i Familien Koldings liv - En rundvisning i forskellige afkroge af Kolding Kommune med konkrete eksempler på ”Kolding – Vi designer livet”

19. november 2014
I forbindelse med en opdatering af hotellet, vil 24 værelser nu blive udsmykket af nye, spirende designere, fra bl.a. Designskolen i Kolding. Det skriver JydskeVestkysten tirsdag den 18. november 2014.

18. november 2014
Leder du efter en personlig julegave til din søster, far eller mormor, kan du med garanti finde den, når Designskolen Kolding holder sin traditionsrige julebazar i weekenden den 29. og 30. november kl. 10-17.

23. oktober 2014
Designsekretariatet har for tiden tilknyttet 2 dygtige piger, nemlig praktikant Marie-Louise Skovbo Jensen og servicedesigner Lena Gade, der er i løntilskud. Du kan møde dem begge her:

08. oktober 2014
Fire unge design-studerende tænkte helt nyt, da det gjaldt om at finde en mulig sidestepping-strategi for digitalfirmaet &hype. Arbejdet fandt sted under den nyligt afsluttede Designcamp, arrangeret af D2i på Designskolen Kolding. Resultatet af samarbejdet blev så lovende, at virksomheden nu vil kigge på, om det kan realiseres.

03. oktober 2014
Det er nu muligt at melde sig til konferencen Design Meets Business. Registerer du dig inden den 31. oktober får du en early bird rabat.

18. august 2014
Følg med i Familien Koldings liv - En rundvisning i forskellige afkroge af Kolding Kommune med konkrete eksempler på ”Kolding – Vi designer livet”

09. oktober 2014
En ny hjemmeside, som samler oplevelser i Kolding Kommune, har set dagens lys. På oplev.kolding.dk finder du masser af inspiration til bl.a. spændende design oplevelser.

28. september 2014
Fredensborg Kommune, Realdania, Lokale- og Anlægsfonden, to boligselskaber og Fredensborg Forsyning arbejder på, at løfte byområdet ved at skabe nye byrum, bygget op med udgangspunkt i lokal håndtering af regnvand.

29. september 2014
Følg med i Familien Koldings liv - En rundvisning i forskellige afkroge af Kolding Kommune med konkrete eksempler på ”Kolding – Vi designer livet”

23. september 2014
Koldings vision ’Vi designer livet’ har fået et nyt og meget konkret aftryk. En helhedsplan for den nye bydel i Eltang, som er udviklet i dialog med beboerne i Eltang, potentielle tilflyttere og fagfolk.

17. september 2014
Et, i første omgang uforpligtende, en-dags møde mellem Kvik og designere fra Design to innovate greb om sig. Nu er samarbejdet mundet ud i udviklingen af et helt nyt køkkenmodul.

21. august 2014
Onsdag 3. september 2014, kl. 17.00 – 18.30 på Museet på Koldinghus.

19. august 2014
De næste måneder vil vi gerne invitere dig med på en rundvisning i forskellige afkroge af Kolding Kommune og give konkrete eksempler på ”Kolding – Vi designer livet”

14. august 2014
DM i Design i Kolding byder på både designsprint og -maraton, når unge konkurrerer i discipliner som streetart, FabLab innovation, accessories og pallebyg.

18. august 2014
Farverige tekstilstrimler og en gigantisk væv er blot en af de syv installationer, man kan opleve og deltage aktivt i, når Designskolen Koldings internationale udstillingskoncept The Tube for tredje år i træk åbner dørene på Svietorv den 22. august.

10. april 2014
Et korps af design- og innovationskonsulenter er klar til at rykke ud i felten og hjælpe kommunens mange afdelinger med at facilitere designprocesser og lære fra sig af designmetoder.

01. juli 2014
Er du i gang med en uddannelse indenfor design og har du lyst til, at være med til at implementere Kolding kommunes vision Kolding– vi designer livet og sikre dens fremdrift i Kommunen, så er dette en praktikplads for dig!
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey