Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


10. marts 2015
Elever fra 3 folkeskoler i Kolding har designet et helt nyt spil, der inddrager leg og fysisk aktivitet i undervisningen. Spillet hedder LUSK, og det skal nu tages i brug på alle skoler i Kolding kommune og promoveres i resten af Danmark.

11. marts 2015
Plan- og Boligudvalget den 9. marts 2015 vedtaget at fremlægge forslag til tillæg 31 til kommuneplan 2013-2025 og forslag til lokalplan 0532-51 for et område ved Hotel Koldingfjord.

10. marts 2015
Det nye Vonsildhave plejecenter er snart klar til indflytning. Byggeriet har naturligvis haft både Seniorudvalgets og Ældrerådets store bevågenhed. Den 11. marts var både udvalget og ældrerådet på besøg på Vonsildhave, hvor Attendo var vært for en rundvisning.

17. februar 2015
Et hovedløst rådyr blev mandag fundet i Kolding Skov tæt ved Skovløberhuset. Kolding Kommunes naturfagskonsulent Jørn Chemnitz vurderer, at dyret er dræbt af en løsgående hund. Han indskærper derfor, at man skal holde sin hund i snor, når man går tur i naturen.

13. marts 2015
Inden for den seneste måned er tre rådyr fundet dræbt i Kolding Skov. Teorien er, at rådyrene er blevet slået ihjel af løsgående hunde, men for en sikkerheds skyld har kommunen fået taget DNA-prøver af de to første kadavere. Fund af yderligere døde rådyr bedes indrapporteret til kommunen.

16. marts 2015
Børnehuset Ved Åen valgte i starten af marts at kaste sig ud i emnet design. Det resulterede i mange timers sjov og kreativ leg og en helt igennem fantastisk zoologisk have.

16. marts 2015
Vi designer livet er for alvor kommet på det internationale landkort.

16. marts 2015
En gruppe elever og 2 designstuderende i Kolding har designet et nyt spil - ’Lusk’ - der inddrager leg og fysisk aktivitet i undervisningen. Det eneste, man har brug for, er et hjørne af en skolegård og et Lusk-spil. Projektet har givet eleverne smag for innovation.

16. marts 2015
Beredskabet øver sig mandag aften, og det betyder, at du kan opleve brandbiler og andre biler på vejene.

16. marts 2015
Der er risiko for at vinden stedvis kan nå stormstyrke, mellem 25 og 32 m/s fra nordøst.

17. marts 2015
Kolding Kommune fik den 17. marts overrakt en donation på en million kroner fra Tryg-Fonden, der skal bidrage til indkøb af moderne teknologi - tablets med KOL-Apps - så i første omgang 100 af kommunens borgere med KOL kan få glæde af nyudviklet projekt.

17. marts 2015
Et nyt samarbejde mellem Kolding Kommune og Naturstyrelsen skal forsøge at komme fritlevende mink i særligt udpegede naturområder til livs. Minken hører ikke hjemme i naturen, og er en trussel mod blandt andet vandfugle.

19. marts 2015
Hvordan markedsfører vi kultur- og fritidsarrangementer i Kolding Kommune? Det spørgsmål skal foreninger og andre interesserede være med til at give deres bud på, når Kolding Kommune inviterer til dialogmøde den 8. april.

20. marts 2015
Siden midten af februar er tre rådyr fundet nedlagt i den bynære Kolding Skov, der går som en grøn kile ind i Danmarks syvende største by. Fra to af dyrene blev der udtaget DNA-prøver, og resultaterne af disse prøver viser nu, at rådyrene blev nedlagt af ulv. Eksperterne understreger, at ulven er meget sky, og under normale omstændigheder udgør det fredede dyr ikke nogen fare for mennesker.

20. marts 2015
Christiansfeld Brødremenighed inviterer i midten af juni til en klassisk musiskoplevelse i verdensklasse, når der for første gang afholdes Christiansfeld Festival. Det er nu muligt at købe billetter.

23. marts 2015
Vi lukker dørene op for alle interesserede fredag den 27. marts kl. 15.00-17.00

23. marts 2015
Nu starter arbejdet med at kystsikre i Hejlsminde langs Havnevej og et stykke af Toldbakken. Omkring 1. maj ventes projektet afsluttet, og så vil Havnevej langt mere effektivt kunne modstå storm og hav, og Hejlsminde vil have en større badestrand. I den mellemliggende periode vil beboere, gæster og turister i perioder opleve visse gener.

23. marts 2015
Til sommer skal der være et forslag til at samle Kolding lystbådehavn syd for fjorden, så alle lystbåde kan samles i én havn.

23. marts 2015
En større rokering på specialområdet er på vej. Der er tale om en langsigtet løsning, der giver tryggere rammer for elever med særlige behov.

25. marts 2015
Byrådet har den 23. marts 2015 vedtaget at fremlægge forslag til lokalplan 0816-11 – Ved Overbyvej i Seest – boliger på Kløvkær.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey