Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


02. marts 2015
En samling af meget sjældne negativer fra den tidlige periode i fotografiets historie er dukket op i Stadsarkivets fjernmagasin på havnen. Negativerne har tilhørt Koldings første fastboende fotograf, Dines Christian Jochum Pontoppidan Aagaard, der havde atelier på Rendebanen i Kolding midtby.

27. februar 2015
Dansefyrtårn Trekanten vil give borgere – unge som gamle – bedre adgang til dans som en social og æstetisk aktivitet, der skaber positive fællesskaber, kreativitet, læring og livsglæde.

27. februar 2015
Så er det tid til at pudse danseskoene. Kolding Kommune får nemlig et multifunktionelt, udendørs danseanlæg med central beliggenhed i Legeparken. Anlægget er støttet af og bliver udviklet i samarbejde med Lokale- og Anlægsfonden.

25. februar 2015
Kolding Kommunes Kulturudvalg løfter sløret for, hvilke tre kulturelle aktører og foreninger, der er nominerede til årets Kulturpris.

24. marts 2015
Kolding Kommune giver i samarbejde med Kolding Havn byens graffitimalere en ny mulighed for at slå sig løs, når der lørdag d. 28. marts er officiel åbning af en ny fri væg på Kolding havn.

16. marts 2015
Er det dig, der lige netop sidder med den gode idé til årets plakat og visuelle identitet til kulturnatten? Så har du nu chancen for at byde ind og blive den heldige vinder af et gavekort på 3.000 kr. til City Kolding.

25. marts 2015
Byrådet har den 23. marts 2015 vedtaget at fremlægge forslag til lokalplan 0816-11 – Ved Overbyvej i Seest – boliger på Kløvkær.

27. marts 2015

27. marts 2015
Kombinationen af påske-fridage og forårsfornemmelser giver altid ekstra travlhed på genbrugspladserne.

27. marts 2015
En teknisk fejl betyder, at op mod 330 borgere i Kolding Kommune har fået udstedt pas, der mangler fingeraftryk.

30. marts 2015
For at hjælpe de borgere, som er berørt af leveringen af pas uden fingeraftryk, holder Borgerservice i Bredgade, Kolding ekstra åbent tirsdag den 31. marts og lørdag den 11. april.

25. marts 2015
Den 17. april bliver Skovparken indtaget af The Journey, der er en kulturevent for alle beboere, koldingensere og andre, der har lyst til at opleve området klædt i festtøj. Her kan du se, hvad der er på programmet.

30. marts 2015
Fredag den 27. marts var der officiel indvielse af Sundhedscenter Kolding. Første taler på trappen – der i dagens anledning var valgt som talerstol på grund af den fremtrædende placering, var borgmester Jørn Pedersen.

23. marts 2015
DR1 bragte den 19. marts en dokumentar, hvor der blev sat spørgsmål ved, om et hotel kan drives af socialt udsatte mennesker - for eksempel psykisk syge, udviklingshæmmede og handicappede.

19. januar 2015
BOAS Specialisterne besøgte Kolding, da det nye sundhedscenter skulle have klargjort de digitale arbejdspladser.

08. april 2015
Kolding Kommune og Lejerbo Kolding inviterer alle interesserede til et borgermøde om nye boliger på Kløvkær i Seest og lokalplanforslaget for området, som er i høring lige nu. Mødet holdes onsdag den 15. april 2015 kl. 16.30-18 i aulaen på Bakkeskolen

09. april 2015
Elever i idrætsklasser klarer sig fagligt godt og får bedre sammenhæng i hverdagen. Det er konklusionen i en ny rapport, der omhandler Brændkjærskolens eliteidrætslinje og flere af landets øvrige idrætslinjer. Siden 2008 har der været eliteidrætsklasser på Brændkjærskolen, og nu er der kommet papirer på, hvad eliteidrætsklasserne har af betydning for eleverne.

09. april 2015
Skal de fem LED-skilte, som kommunen har sat op ved indfaldsvejene til Kolding, bruges til at brande store events, eller skal der være lige plads til alle arrangementer - store som små? Det blev diskuteret flittigt, da Kolding Kommune onsdag aften holdt dialogmøde om de fem LED skilte.

09. april 2015
Godt halvdelen af de 330 borgere i Kolding Kommune, som har fået udstedt et pas uden fingeraftryk på grund af en teknisk fejl hos leverandøren, har nu fået et nyt pas. Lørdag holder Borgerservice ekstraordinært åbent for at gøre det lettere for de resterende borgere at få bragt forholdene i orden.

10. april 2015
Kolding Kommune er i fuld gang med at planlægge, hvordan vi skal transportere os fremover.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey