Feb 05, 2016
Efter flotte resultater i pilotprojektet kunne Jobcenter Kolding onsdag d. 3. februar invitere til indvielsen af et nyt og større jobcenter i Skovparken.

Aug 23, 2016
Tag en tur med trækfærgen, overnat i nye sheltere, gå ombord i en ”sunken” båd, motioner i smuk natur eller leg, at du er en af de gamle børster, som gravede kanaler og dæmninger til Harteværket ved Kolding for 100 år siden.

Mar 31, 2016
Forår er lig med rengøring for mange – det gælder også på vejene i Kolding Kommune. Derfor går vi nu i gang med kantstensfejning langs de offentlige veje. Indtil nu er vi i gang i kommunens mindre byer, og i uge 14 kommer turen til Kolding By.

Jun 02, 2016
Ny jobreform ændrer på reglerne for kontanthjælp, uddannelseshjælp og integrationsydelse, og det kan have stor økonomisk betydning for de borgere, der er berørt af de nye regler.

Jan 06, 2016
Hvordan laver man en fondsansøgning med succes? Hvilke muligheder er der i et partnerskab mellem kommune, privat virksomhed og videns institution? Kan fonds- og puljemidler blive til en økonomisk katalysator for et projekt?

Jan 17, 2016
Den 22. oktober 2015 var der indkaldt til visions-workshop på Dalby Skole. Formålet var at konkretisere skolebestyrelsens og medarbejdernes temaer for vision for Dalby Skole og gøre dem visuelle gennem animationsvideoer.

Jan 17, 2016
Nu har du muligheden for at løfte din virksomhed til det næste niveau med det kreative udviklingsforløb STRØMSTYRKE.

Feb 02, 2016
Du forurener mere med bilen i tomgang end i fart. Det skyldes, at en motor er bygget til at forbrænde optimalt under kørsel. Når bilen holder i tomgang, kan motoren ikke udnytte brændstoffet på samme måde, og udleder derfor giftige gasser og flere partikler.

Feb 24, 2016
For fjerde gang uddeler Miljøudvalget 200.000 kr. til projekter, der kan være med til at løfte en bydel i Kolding. Puljen er nu åben for ansøgninger, og i år håber udvalget, at der dukker idéer op, hvor flere foreninger slår sig sammen om et lidt større projekt.

Feb 29, 2016
Kolding Kommune har fået en ny designlinje, der gør visionen og beliggenheden tydelig, da designet både indeholder ”Vi designer livet” samt ”en del af trekantområdet”.

Mar 16, 2016
Fremtidens miljøarbejde har fokus på projektudvikling i stor skala. Det kræver en større platform end Green Cities, og medlemskommunerne indstiller derfor til deres byråd at slutte den formelle del af samarbejdet. Konsekvensen er, at Green Cities ophører ved årets udgang.

Apr 14, 2016
Parker bilen i udkanten af Kolding by, tag din cykel fra et aflåst cykelskur og cykel de sidste kilometer til arbejde. Sådan lyder et nyt tilbud til bilpendlere, der arbejder i Kolding Midtby.

Apr 26, 2016
Fra 1. maj vil du gratis kunne parkere tre timer i Midtgården i Kolding. Samtidig sker der en ensretning af p-taksterne, så det kommer til at koste det samme at parkere på alle kommunens betalingspladser.

May 03, 2016
Kunstskolen Nordhøj inviterer til fernisering på Kulturforum Würth.

May 16, 2016
På Skamlingsbanken syd for Kolding findes mindre områder med mange sjældne dyr, planter og svampe. Nu kan de truede arter se frem til bedre vilkår. Kolding Kommune har opkøbt 100 hektar jord på Skamlingsbanken, og det giver mulighed for at skabe større sammenhængende områder med enestående natur og høj biodiversitet.

May 26, 2016
Kom og oplev det midlertidige byrum Ta’ Plads! på Akseltorv i hele uge 22 og deltag i spændende borgerdialoger.

May 27, 2016
Specialskolerne i Kolding havde onsdag skiftet klasselokalet ud med frisk luft, græsplæner og vandløb. Det var Kolding Naturskole, som havde inviteret elever, forældre og lærere til Mylder på Matriklen, hvor de skulle undersøge skolens område for insekter, dyr og planter. På Parkskolen var 80 elever i gang.

Jun 01, 2016
Pendlere fra andre kommuner kan nu komme foran i boligkøen hos fire almene boligorganisationer i Kolding Kommune. Initiativet skal gøre det lettere at flytte til Kolding for pendlere, der er trætte af at holde i bilkø eller vente på toget.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey