13. december 2016
Nedlæggelse af offentlige vej og parkering, Kongebrogade og Holmsminde

12. december 2016
Nedlæggelse af offentlige vej og parkering, Kongebrogade og Holmsminde

17. marts 2016
I slutningen af 2017 indvies den nye motorvejstilslutning ved Ødisvej syd for Kolding. Planlægningen skrider planmæssigt frem, men før de store anlægsmaskiner går i gang, etablerer Kolding Kommune en rundkørsel i T-krydset Ødisvej/Vonsildvej.

14. september 2016
Det nye akutsygehus i Kolding vil betyde markant flere biler. For at geare vejnettet til den øgede trafik og lette adgangen til sygehuset bliver der nu etableret yderligere to lyskryds på Skovvangen i Kolding. Anlægsarbejdet på den trafikerede vej vil foregå fra uge 38 og frem til slutningen af november.

14. marts 2016
Hvis du overskrider lånetiden for dine lån, vil biblioteket opkræve et gebyr afhængig af, hvor meget lånetiden er overskredet.

16. juni 2016
I 2016 skal virksomheder i Kolding Kommune betale 391 kroner ekslusiv moms for blandt andet at bruge den kommunale affaldssortering.

05. februar 2016
Efter flotte resultater i pilotprojektet kunne Jobcenter Kolding onsdag d. 3. februar invitere til indvielsen af et nyt og større jobcenter i Skovparken.

23. august 2016
Tag en tur med trækfærgen, overnat i nye sheltere, gå ombord i en ”sunken” båd, motioner i smuk natur eller leg, at du er en af de gamle børster, som gravede kanaler og dæmninger til Harteværket ved Kolding for 100 år siden.

31. marts 2016
Forår er lig med rengøring for mange – det gælder også på vejene i Kolding Kommune. Derfor går vi nu i gang med kantstensfejning langs de offentlige veje. Indtil nu er vi i gang i kommunens mindre byer, og i uge 14 kommer turen til Kolding By.

02. juni 2016
Ny jobreform ændrer på reglerne for kontanthjælp, uddannelseshjælp og integrationsydelse, og det kan have stor økonomisk betydning for de borgere, der er berørt af de nye regler.

06. januar 2016
Hvordan laver man en fondsansøgning med succes? Hvilke muligheder er der i et partnerskab mellem kommune, privat virksomhed og videns institution? Kan fonds- og puljemidler blive til en økonomisk katalysator for et projekt?

17. januar 2016
Den 22. oktober 2015 var der indkaldt til visions-workshop på Dalby Skole. Formålet var at konkretisere skolebestyrelsens og medarbejdernes temaer for vision for Dalby Skole og gøre dem visuelle gennem animationsvideoer.

17. januar 2016
Nu har du muligheden for at løfte din virksomhed til det næste niveau med det kreative udviklingsforløb STRØMSTYRKE.

02. februar 2016
Du forurener mere med bilen i tomgang end i fart. Det skyldes, at en motor er bygget til at forbrænde optimalt under kørsel. Når bilen holder i tomgang, kan motoren ikke udnytte brændstoffet på samme måde, og udleder derfor giftige gasser og flere partikler.

24. februar 2016
For fjerde gang uddeler Miljøudvalget 200.000 kr. til projekter, der kan være med til at løfte en bydel i Kolding. Puljen er nu åben for ansøgninger, og i år håber udvalget, at der dukker idéer op, hvor flere foreninger slår sig sammen om et lidt større projekt.

29. februar 2016
Kolding Kommune har fået en ny designlinje, der gør visionen og beliggenheden tydelig, da designet både indeholder ”Vi designer livet” samt ”en del af trekantområdet”.

16. marts 2016
Fremtidens miljøarbejde har fokus på projektudvikling i stor skala. Det kræver en større platform end Green Cities, og medlemskommunerne indstiller derfor til deres byråd at slutte den formelle del af samarbejdet. Konsekvensen er, at Green Cities ophører ved årets udgang.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey