May 15, 2017
I de kommende måneder sker der nogle få ændringer i tandplejetilbuddet i Kolding Kommune.

Sep 08, 2017
Den 14. september er der officiel indvielse af Koldings nyeste naturområde, Apotekerengen.

May 02, 2017
De dygtige tømrerelever fra Hansenberg knokler, så sveden springer, for at få Koldings nye mødested klar til den officielle åbning den 4. maj. Alle er inviteret med, når miljøudvalgsformand Birgitte Kragh klipper den grønne snor over.

Sep 25, 2017
Traditionen tro inviterer Kolding Kommune til Arkitekturens Dag, som finder sted den 2. oktober i Kolding og Christiansfeld. Programmet byder blandt andet på foredrag, rundvisning og prisbelønning.

Sep 07, 2017
Der er kommet væsentlig flere biler på vejene i Kolding Kommune, og væksten ligger over gennemsnittet for resten af landet.

Nov 14, 2017
I fremtiden skal der gå 100 elever på Vonsild Specialcenter, der samler alle Kolding kommunes elever med udviklingshæmning.

May 17, 2017
Alle, der vil vide mere om design i børnehøjde, inviteres til en hyggelig og faglig aften i Designbørnehuset Sanseslottet. Under Design Week Kolding, hvor der sættes fokus på design i alle sammenhænge, kan man få et indblik i, hvordan design bruges til at udvikle og inspirere børn i Kolding Kommune.

Dec 06, 2017
Bowlerne fra BK-Trekanten KIF kom langt fra tomhændede hjem fra spillebyen Las Vegas, hvor det blev til 3 medaljer ved VM.

Aug 09, 2017
Det er nu sidste chance for at søge om fritagelse for erhvervsgrundgebyr 2017 for virksomheder beliggende i Kolding Kommune.

Sep 13, 2017
DMI varsler kuling med vindstød af stormstyrke i Kolding Kommune fra onsdag midt på eftermiddagen til godt midnat.

May 09, 2017
Vinderne BabySam, Jesper Grubach, Peter Voss/Berendsen Textil Service og Tricon Electric løber med hæderen til årets Mangfoldigheds- og Integrationsfest.

May 31, 2017
Med et forslag til en app, som skal få børn til at plage deres forældre, lærere eller pædagoger om at komme en tur til UNESCO-byen Christiansfeld, har tre studerende fra IBC vundet konkurrencen "Christiansfeld – det’ for børn."

Feb 15, 2017
Kolding Kommune er klar med sin 3. socialøkonomiske strategi, som kommer til at sætte fokus på vækst i små og mellemstore virksomheder.

Sep 07, 2017
Velfærd for Kolding Kommunes borgerne samt udvikling, der bla. udmønter sig i en Marina City med 400 boliger er de store træk for Kolding Kommunes budget for 2018.

Aug 15, 2017
Vejlevej i Kolding udvides med et nyt lyskryds på strækningen mellem Ny Esbjergvej og Egtvedvej for at skabe adgang til det nye store Bauhaus-varehus, som skal opføres på den såkaldte Danfoss-grund overfor Kolding Storcenter.

Sep 18, 2017
I løbet af efteråret opmåler Vejdirektoratet alle kommuneveje i Kolding Kommune. Med opmålingen får By- og Udviklingsforvaltningen et mere detaljeret datasæt end det, de har til rådighed i dag og dermed også et optimalt grundlag for at planlægge driften af Kommunens veje, cykelstier og fortove.

Sep 06, 2017
Kolding Kommune inviterer kommunens 34 vandværker til fællesmøde i den kommende uge om kontrol af drikkevandsboringerne for nedbrydningsstoffer fra ukrudtsmidlet Chloridazon. Foreløbige resultater viser, at der er spor fra ukrudtsmidlet i vand fra et enkelt vandværk, men forbrugerne kan fortsat trygt drikke vand fra hanen.

Sep 14, 2017
Den lille hyggelige park i Vifdam i Kolding får nu besøg af klimatilpasningsmedarbejdere fra Kolding Kommune og BlueKolding, som sammen med beboere i området skal se på, om parken kan bruges til håndtering af større mængder af regnvand.

Nov 21, 2017
Kommunal- og regionsrådsvalget er i gang, og frem til klokken 20.00 er det muligt at afgive sin stemme.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey