Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


12. august 2019
Er du interesseret i at følge det ambitiøse projekt, som skal udvikle og fremtidssikre Skamlingsbanken som national attraktion med bl.a. nyt oplevelsescenter og ny folkemødeplads? Tilmeld dig Skamlingsbankens nye nyhedsbrev. Herefter modtager du en mail, hver gang der kommer en ny historie.

07. august 2019
10. august klokken 10-14 er der officiel åbning af årets bibliotekspark, der vil kunne nydes frem til 15. september.

08. august 2019
14. august tages første spadestik til det nye oplevelsescenter på toppen af Skamlingsbanken. Hermed kommer der for alvor fart på de ambitiøse planer, som skal fremtidssikre Skamlingsbanken som folkeligt mødested og national attraktion. Med udstillinger og events vil oplevelsescentret aktualisere historien og skabe ny debat om det danske demokrati.

05. august 2019
Programmet for årets kulturnat i Kolding er snart på gaden. Over 50 sider spækket med kulturelle oplevelser for enhver smag er på vej ud i byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner rundt om i kommunen. Der er god grund til at glæde sig til fredag den 23. august, hvor Kolding Kulturnat forvandler midtbyen til et sydende smeltedigel af kulturelle oplevelser.

05. august 2019
Kolding Kommune yder efter Servicelovens § 18 økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde i kommunen.

04. august 2019
Antallet af atleter der er godkendt som Kolding Elite Atlet (KEA) er mere end fordoblet i forhold til det seneste skoleår. Flere af de nye atleter på ordningen er tilflyttere, og de gør derfor brug af det nye botilbud hos Metroplis By The Marina, der er en del af Talenternes Hus.

25. juli 2019
Renoveringen af broen over Kolding Å på Kongebrogade i Kolding trækker lidt ud, og broen ventes nu først åbnet for trafik i slutningen af uge 34.

24. juli 2019
14 nye byggegrunde i Sdr. Bjert er nu sat til salg. Interesserede købere har henvendt sig til kommunen siden i vinter, så der kan blive rift om grundene.

14. august 2019
Byrådet har den 4. juli vedtaget tillæg 34 til Kommuneplan 2017-2029 og lokalplan 1013-13, Ved Tvedvej – et boligområde.

22. juli 2019
Fra torsdag den 25. juli går kommunes folk i gang med at pille den midlertidige nåletræsskov på Tombolapladsen ved Rendebanen i Kolding midtby ned. Planter og materialer bliver genbrugt andre steder, mens pladsen fremover skal anvendes til arrangementer. F.eks. kommer Tombolapladsen til at syde af liv ved Kulturnatten 23. august.

10. juli 2019
I Kolding Kommune kan hjemmeboende borgere med demensdiagnose nu benytte handicapkørselsordningen til fritidsformål, indkøbsture, familiebesøg og til andre kørselsbehov. Handicapkørselsordningen er en kollektiv trafikordning for borgere, der pga gangbesvær og synshandicap ikke kan tage bus eller anden kollektiv trafik. Det er denne ordning, som hjemmeboende borgere med demensdiagnose nu også kan blive visiteret til.

23. juli 2019
Den 3. august kl. 14 fyrer tv-vært og sangerinde Katrine Bille op for et show for børn og barnlige sjæle. Showet er en del af Danmark for målene-karavanen, som for fjerde gang rammer Kolding for at sætte fokus på FN’s 17 Verdensmål. Denne gang handler temadagen om overflødig emballage.

25. juli 2019
I perioden 5. august-25. oktober bliver Ålykkegade i Kolding renoveret på strækningen mellem Skovbogade og Harths Alle. Vejarbejdet betyder gener for trafikken og beboerne i området.

08. juli 2019
Landzonetilladelse for Kokær Søndervej 25, Seggelund - Koldingvej 71, Christiansfeld

08. juli 2019
På grund af sommerferien skal annoncer, som skal bringes i uge 29 og 30 på Kolding Kommunes digitale skærme langs indfaldsvejene, bestilles i uge 28.

08. juli 2019
Tre større vejarbejder i den sydlige del af Kolding midtby kommer til at påvirke trafikken massivt hen over sommeren. Trafikanterne opfordres til at være tålmodige, afsætte god tid til turen og finde alternative ruter.

07. juli 2019
Thomas Pålsson, der også udsmykkede byggehegnet omkring IBA’s nye domicil, har fået opgaven med at skabe et kunstværk på det nye byggehegn ved Klostergården i Kolding midtby.

05. juli 2019
De seks historiske mindesmærker på toppen af Skamlingsbanken syd for Kolding har fået ny belægning i form af pigsten hentet fra egnens marker. Efter sommerferien lægges samme belægning rundt omkring den store mindestøtte og talerstolen på Højskamlingen.

03. juli 2019
Netop nu er der særlig grund til at være på vagt over for lungesygdommen legionærsyge. Flere smittes nemlig med sygdommen i sommerhalvåret end om vinteren. Du kan sagtens minimere risikoen for legionærsyge, hvis du tager dine forholdsregler.

01. juli 2019
Om lidt bliver der vendt op og ned på tingene i Harte, og der er mange brikker, der skal falde på plads. Projektet starter op med samarbejdet mellem skole, fritidscentret, idrætsforeningen og fritidsklubben, mens en lokal styregruppe arbejder videre med at udvikle projektet.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey