Et godt indeklima er mere end lyd, lys og luft i klasseværelset.

Et nyt koncept er på vej, som potentielt effektivt kan forbedre indeklimaet bl.a. i skolerne og øge elevernes læring. Konceptet er en del af et innovationsprojekt mellem private virksomheder, kommuner, borgere og uddannelsesinstitutioner.

Et godt indeklima er mere end lyd, lys og luft. Det handler også om brugernes oplevelse og adfærd. Der er altså både objektive og subjektive elementer i problematikken, hvilket er forskningsbaseret viden. Nu er der hjælp på vej, som kan forbedre klimaet i klasseværelserne.

Virksomheder med ekspertise i lyd, luft, lys, adfærd, indretning og opsamling af data er gået sammen om at udvikle og teste et koncept på en løsning sammen med Kommunale Ejendomme og lærere og elever i Kolding, Haderslev og Billund kommuner.

Løsningen rummer bl.a. et værktøj, der sammenstiller objektive og subjektive data og identificerer lavthængende frugter, som effektivt kan forbedre indeklimaet for små midler. Lette løsninger ligger inden for et eller flere af de elementer, der samlet udgør indeklimaet som f.eks. lokalets indretning og brugernes adfærd. En løsning kan måske være at male en væg i en ny farve eller flytte rundt på møblerne.

Konceptet er det første af sin slags. Virksomhederne forventes at tilbyde servicen i løbet af 2019.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey