OPI - Living Design Lab

Nedenfor finder du eksempler på OPI samarbejde mellem private virksomheder og Kolding Kommune.

KT strømpen:

I sommeren 2014 kontaktede den lokale Kolding-virksomhed ”KT strømpen – Den med sommerfuglen” Kolding Kommunes indkøbsafdeling, da de havde fået en idé. Deres idé var skridsikre strømper: En strømpebelægning under foden med den virkning, at brugerne – specielt de ældre - står bedre fast. Indkøbsafdelingen så udviklingspotentialet, og sendte virksomheden videre til Designsekretariatet. Med afsæt i det forholdsvise enkle produkt, blev det besluttet at teste elementer af Living Design Lab ideen. KT Strømpen, Kolding Kommunes Seniorområde, Designsekretariatet og Business Kolding oprettede et samarbejde, der skulle vise sig at give virksomheden mere værdi, end de havde forestillet sig.

Læs mere om projektet og den betydning det har haft for brugerne

 

iMo Learn

iMo Learn er arbejdstitlen på konceptudvikling af et skoleinventar, som fremmer fysisk aktivitet og "læring der leger" i alle skolefag. Det findes med et interaktivt add-on til grammatik og matematik og samtidigt er der en undervisningsguide til lærere, der inspirerer til den analoge brug af iMo Learn. Ideen er at få børn til at lære gennem kroppen, øge deres fysiske aktivitetsniveau, og hermed fremme deres koncentrations- og indlæringsevne.

iMo Learn udfordrer det traditionelle klasseværelse med tavleundervisning. Den digital interaktion mellem elev og iMo Learn skaber et læringsrum, der fremmer kropsligt forankret læring gennem bevægelse.

Læs mere om iMo Learn på hjemmesiden

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey