På denne side finder du relevante links til OPI-værktøjer, -aftaler, -screeninger og –eksempler på med det kommunale velfærdsområde for øje

Råd og sparing

Medlemmer fra OPI-netværket, på tværs af Kolding Kommune og Business Kolding, giver gode råd og sparring i forbindelse med opstart eller drift af OPI projekter.

Kontakt Designsekretariatet for nærmere info, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller 79 79 92 62.

 

’En Indgang’

"En indgang"er et tilbud til virksomheder i projektet, OPI Living Design Lab (LDL), der ønsker at teste og udvikle nye løsninger sammen med alene Kolding Kommune eller på tværs af både Kolding, Billund og Haderslev Kommuner. I indgangen bliver virksomhederne screenet og matchet med de rette kommunale områder. I indgangen kan parterne desuden hente råd og vejledning i samarbejdet mellem offentlig og privat.

Kontakt Procesleder i OPI LDL, Rebekka Daugaard Buhl, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller se mere på www.livingdesignlab.dk 

 

SDU

Syddansk Universitet har samlet forskning på OPI-området, erfaringer og redskaber, der bl.a. kan understøtte dialogen mellem offentlige og private parter.
Se mere på www.sdu.dk/opi 

 

OPIguide.dk

OPI guiden samler en række værktøjer til gavn for processen før, under og efter et OPI-forløb. På sitet findes bl.a. skabeloner og vejledninger til OPI-aftaler, OPI-business cases, OPI-screening samt case-eksempler.
Se mere på www.opiguide.dk 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey