Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Kommunen som arbejdsplads Sosu - et job med mening Uddannelse og job

Uddannelse og job

At vælge en uddannelse som Social- og Sundhedshjælper er også at vælge en uddannelse med rigtig gode praktik og jobmuligheder.

For at starte på uddannelsen skal du tage en grundforløb, som du allerede kan starte på direkte efter folkeskolen – men du kan også sagtens starte senere, hvis det er det, du ønsker.

Undervisningen foregår både på skolebænken og ude i praktik og du kommer til at lære alle de vigtige færdigheder, som jobbet kræver.

Undervisningen fokuserer på både faglige kompetencer og menneskelige kvaliteter, som du i sidste ende kan bruge til at være en meget vigtig del af mange menneskers hverdag. De mange praktikperioder lærer dig at bruge dine faglige kompetencer, så du er klar og kompetent, når du får dit eksamensbevis.
Jobmulighederne er rigtig gode. Vi mangler SoSu’er i Kolding Kommune og i dag er der derfor arbejde til alle færdiguddannede.

Du kan læse meget mere om uddannelserne og jobbet på Social- og Sundhedsskolens hjemmeside.

Efter endt uddannelse er der rigtig gode muligheder for job. Det vores medarbejdere selv fremhæver som noget af det bedste ved deres job – ud over glæden ved at gøre en forskel – er at deres job giver mening. Og så er der også andre gode ting, fleksible arbejdstider og en startløn på over 23.000 kr. excl pension.

Hvis du har andre spørgsmål, enten til jobmuligheder eller jobbets indhold, eller vedrørende de forskellige muligheder for uddannelse så ring med det samme til Dorte Jørgensen – Dorte sidder med Kolding Kommunes største viden om alt hvad der har med job og uddannelse inden for SoSu-området – hun kan fanges på tlf. 79 79 72 21 eller mobil 3031 6445. Der er også mulighed for at sende hende en email på dojo@kolding.dk

Hvis du er på udkig efter et job, så er det muligt at se alle de ledige stillinger i Kolding Kommune på www.kolding.dk/job

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje