Sustanias dialogbord er med til sætte dit projekt i centrum og relatere det til de sociale, tekniske og miljømæssige hensyn.

Se tegnefilmen om Sustania

Sustania hjælper Kommunen med at tænke på tværs af fagligheder med fokus på vores fælles værdier og en bæredygtig udvikling.

I Kolding indtager bæredygtighed en central plads i kommunens udvikling. Bæredygtighed er helt centralt for en grøn omstilling og en grøn vækst, da der dermed ikke alene er fokus på det grønne, men også økonomien og de sociale aspekter. Bæredygtighed handler om at tænke i helheder og have fokus på fælles langsigtede værdier.

Sustania er et dialog- og procesværktøj, som sikrer udvekslingen af tværfaglig viden, og sætter fokus på kommunens værdier i relation til en konkret opgave.

Sustania gør bæredygtighed let forståeligt og anvendeligt for alle forvaltninger, og er især velegnet til at sikre at helheden i nye strategier, politikker og planer. Projektgruppen som anvender Sustania får en konkret inputs med hjem, som sætter fokuser på fælles værdier og opgavens sammenhæng med kommunens øvrige strategier, politikker og planer. 

 

Sustania sikrer:

  • En fælles forståelse af bæredygtighed.
  • Et overordnet helhedstjek af den konkrete opgave.
  • At opgaven sættes i relation til kommunens øvrige politikker, strategier og planer.
  • Konkret inputs med fokus på fælles værdier for samfundet og borgerne.

En alternativ dialogramme som giver inspiration til dit projekt

Sustania faciliteter en dialog, som munder ud i konkrete inputs. Dialogen bliver styreret af en række spørgsmål, som tilsammen giver opgaven et overordnet helhedstjek set ud fra et bæredygtighedsperspektiv.

Dialogen mellem de forskellige fagområder er det centrale i Sustania, og den er indsat i en ramme, som er inspireret af spilverdenen. Kolding Kommune har i samarbejde med designer fået specielt designet et dialogbord med remedier som hjælper dialogen og handlingsplanen på vej. 

 

 

Yderligere oplysninger

Kontakt Torsten Zink Sørensen, Klima- og bæredygtighedsafdelingen for yderligere oplysninger på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. på telefon 79 79 74 37.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey