Skip til hoved indholdet

Hvem får hjælp af fundraising-enheden?

Fundraising-enheden i Kolding Kommune er sat i verden for at understøtte udvikling i og af kommunen. Det betyder at enheden først og fremmest servicerer interne interessenter i form af forvaltninger, afdelinger og institutioner under Kolding kommune.

Fundraising-enheden understøtter dog også foreningslivet og udviklingen af de mange foreninger, da kommunen kan se, at foreningerne også løfter en del af opgaven i forhold til den generelle udvikling af kommunen. De foreninger der kan få bistand fra fundraising-enheden er foreninger, der er tilskudsberettiget jf. Folkeoplysningsloven, Servicelovens §79 og/eller Servicelovens §18 samt kulturelle foreninger.

Privatpersoner, private borgerforeninger (fx. Grundejerforeninger og Boligforeninger), samt iværksættere og private erhvervsdrivende kan af juridiske årsager ikke få bistand fra Kolding Kommunes fundraising-enhed. Til gengæld findes der mange private udbydere på markedet som kan bistå med fundraising, blandt andet Fundraiseren.dk, Fundraising.how, Up Front Europe, Suell Team, m.fl.

Hvad kommunens fundraisere kan hjælpe med og hvordan de gør det, afhænger helt og holdent af dit projekt og dit behov for hjælp. Fundraising-enheden kan udføre alt fra:

  • Rådgivning/sparring i forhold til projektidé/projektets indhold og formulering (Overordnet afklaring af om der kan fundraises til projektet)
  • Projektmodning
  • Screening af relevante fonde og udarbejdelse af ansøgningsstrategi
  • Udarbejdelse af ansøgningsmateriale – herunder finansieringsplan
  • Bistå med lobbyarbejde
  • Bistå med evaluering og afrapportering
  • Bistå med formidling og pressehåndtering

Fundraising-enheden står klar til at hjælpe med dit projekt og gør deres bedste for, at finde den mest optimale løsning – i tæt samarbejde med dig og altid med respekt for projektets formål og indhold.

Hvis du har spørgsmål, eller allerede sidder med et potentielt projekt, så er du meget velkommen til at kontakte fundraising-enheden.

Kontakt

Fundraising-enheden
Christina Hvas Andersen & Loke Emil Petersen
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje