Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Økonomi Fundraising Kontakt fundraising-enheden

Kontakt fundraising-enheden

Hvis du har brug for hjælp, eller bare gerne vil vide mere om Kolding Kommunes arbejde med fundraising, så er du velkommen til at kontakte fundraising-enheden.

Pt. er der ansat to medarbejdere, der arbejder fokuseret og målrettet med at understøtte kommunens vision: Sammen designer vi livet. Det sker blandt andet ved at understøtte foreningslivet og bidrage til vidensdeling ift. ekstern finansiering, både til eksterne og interne projekter. Der er en strategisk tilgang til fundraising, som et understøttende element set i forhold til vækst og udvikling.

Fundraising-enheden er desuden ansvarlig for udvikling og implementering af kommunens fundraising-strategi og den underliggende handleplan - herunder organisering af indsatsen.

Fundraising-enheden videns- og erfaringsudveksler med glæde, ud fra princippet om at turde vise udsyn og invitere andre ind, i stedet for at holde kortene tæt på kroppen og afvikler derfor jævnligt diverse oplæg, seminarer og konferencer.

Både for andre kommuner, for foreninger, og ikke mindst kolleger.

Kontakt:

Kolding Kommunes Fundraising-enhed kan enten kontaktes via den fælles indboks på fundraising@kolding.dk eller direkte til nedenstående:

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje