Største investering i ældreplejen i Kolding Kommunes historie

Dansk Folkeparti er ovenud tilfreds med budgetforliget for 2018 og de kommende år.

- Dansk Folkeparti har været meget bekymret for, om det ville lykkes os, at sikre alle de mange penge der er behov for til ældreområdet. Det er lykkedes. Helt præcis afsættes der 92.565.000 kr. til ældreområdet over de kommende fire år. Det er den største investering i ældreplejen i Kolding Kommunes historie. Det slår både vores andel af ældremilliard, værdighedsmilliard og de 60 millioner kr. som blev investeret i hjemmesygeplejen i 2011. Det er historisk og det sender et meget klart signal til både borgere og ansatte om at vi vil værdig ældrepleje i Kolding Kommune. Jeg betragter det som en af de bedste dage i mine over tyve år i Kolding Byråd, siger viceborgmester Søren Rasmussen, der også er formand for Kolding Kommunes Seniorudvalg.

På seniorområdet det der særligt koster, udgifterne til hjemmehjælp som beløber sig til ekstra 61.530.000 kr. over de næste fire år og 28 millioner over fire år til borgere med særlige behov på plejecentrene.

- Vi har fået mange andre ønsker opfyldt og er taknemmelig for borgmesterens store velvilje og imødekommenhed over for vores krav. Helt afgørende har været udviklingen af Marina City-projektet. Særligt har udviklingen af folkeskole og børnepasning været vigtigt for Dansk Folkeparti. Noget der fylder meget for såvel mange borgere som vores parti er at få gjort noget yderligere ved renoveringen af veje, fortove og cykelstier, derfor er vi glade for der er afsat 5 mio. kr. næste år til det formål. I både Christiansfeld og Lunderskov er der penge til cykelstier og fortove efter ønsker fra os. Vamdrup får penge til deres Kino og området omring og det glæder os usigeligt. Af mindre, men betydende, ting vil jeg nævne, at vi har fået screening af fædre for fødselsdepression, midler til både landsbyer og centerbyer, hundeskov i Christiansfeld og så kan vi endeligt få bybusstop ved banegården, siger viceborgmester Søren Rasmussen.

 

For yderligere kommentarer kontakt:
Viceborgmester Søren Rasmussen på tlf.: 29 64 31 97.
Byrådsmedlem Molle Lykke Nielsen på tlf.: 29 32 29 31
Byrådsmedlem Kristina Jørgensen på tlf.: 40 20 87 05

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey