Dagsorden eller referat
Referat
Liste med Dato, udvalg, sted samt pdf udgave af dagsordenen til download.
Dato: |
12-10-2016 09:00:00 |
---|---|
Udvalg: |
Kulturudvalget |
Sted: |
Koldinghus |
Pdf: |
|
Sagsnr.: 13/23284
Sagen behandles i
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
Sagsfremstilling
Forretningsordenen fastsætter, at der er møde i Kulturudvalget den 2. onsdag i måneden, undtaget er juli måned, uge 7 og uge 42.
Forslag til mødeplan 2017 for Kulturudvalget:
Onsdag, den 11. januar 2017, kl. 9.00
Onsdag, den 8. februar 2017, kl. 9.00
Onsdag, den 8. marts 2017, kl. 9.00
Onsdag, den 19. april 2017, kl. 9.00
Onsdag, den 10. maj 2017, kl. 9.00
Juli – intet møde
Onsdag, den 9. august 2017, kl. 9.00
Onsdag, den 13. september 2017, kl. 9.00
Onsdag, den 11. oktober 2017, kl. 9.00
Onsdag, den 8. november 2017, kl. 9.00
Onsdag, den 13. december 2017, kl. 9.00
Foreslåede afvigelser:
- Mødet i april flyttes til onsdag, den 19. april 2017, kl. 9.00, på grund af påsken.
Forslaget til mødeplan 2017 for Kulturudvalget er koordineret med de andre stående udvalg.
Sagsnr.: 16/8237
Resumé
Kulturudvalget har på møde d. 8. juni 2016 pålagt forvaltningen at undersøge mulighederne og behovet for at finde og etablere et område til en skulpturpark for midlertidige og permanente udstillinger, som bl.a. skal give plads til amatørkunsten i Kolding Kommune.
Sagen behandles i
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at udvalget drøfter de mulige placeringer og tager stilling til, hvilket af de to områder, forvaltningen skal arbejde videre med.
Sagsfremstilling
Udvalget har på møde d. 8. juni 2016 pålagt forvaltningen at undersøge mulighederne og behovet for at finde og etablere et område for amatørkunsten i Kolding Kommune, herunder midlertidige udstillinger af eksperimenterende kunst- design- og skulpturprojekter.
Forvaltningen har fundet det hensigtsmæssigt først at undersøge mulighederne for en placering på baggrund af en dialogbaseret tilgang med de relevante kommunale områder. Når et område er valgt, foretages den nærmere belysning af behov, samt redegørelse for projektets overordnede økonomi og udarbejdelse af forslag til organisering og proces i dialog med bl.a. repræsentanter fra det lokale kunstnermiljø.
Forvaltningen har valgt at pege på to meget forskellige placeringer, som hver især indeholder potentialer i forhold til at kunne indeholde en skulpturpark, såvel hvad angår størrelse, placering, som værdier og set i lyset af øvrige udviklingsplaner.
Hvad er en skulpturpark?
En skulpturpark kan have flere indholdsmæssige tilgange. Der kan være tale om parker med værker af mere eller mindre permanent karakter, som er tiltænkt en bestemt have eller park og ofte designet af en landskabsarkitekt. Dette ser man ofte i forbindelse med museer, som f.eks. Louisiana i Humlebæk i Nordsjælland, Trapholt eller i Skulpturpark Billund.
Derudover kan en skulpturpark indeholde skulptureksperimenter af mere midlertidig karakter, som f.eks. med skiftende (årlige) udstillinger over temaer eller aktuelle overskrifter. Eksempler på dette er Sculpture by the sea i Aarhus, Land Art Rebild i Nordjylland, Skulpturparken i Ängelsberg i Sverige eller lignende. Denne type park giver plads til amatørkunstneren såvel som den professionelle billedhugger.
Skulpturparken kan også indeholde både og, som f.eks. skulpturparken ved Kunstcentret Silkeborg Bad, som rummer såvel permanente som midlertidigt opstillede værker.
Uanset indhold kan en skulpturpark være med til at bidrage til nye og overraskende nuancer i oplevelsen en bys grønne oaser og unikke natur. Skulpturer giver i sig selv anledning til refleksion og kan derfor fungere som et supplement til byens grønne rum. En skulpturpark i Kolding kan skabe nyt liv i et område og dermed et nyt mødested.
Seest Fritidslandskab
Fritidslandskabet i Seest omfatter arealer på begge sider af E45, både syd og nord for Vranderupvej. Kolding Kommune ejer områderne på begge sider af motorvejen, der sammenlagt dækker over et areal på 49 ha. Efter lukning af både Seest Losseplads og Rockwools deponi har arealerne udviklet sig til store friarealer, som på trods af støjgenerne fra E45 kunne udvikle sig til bynære fritidsområder. Dette skulle understøttes ved anlæg af p-pladser, stier og udsigtspunkter, men der er endnu ikke blevet bevilliget kommunale midler til dette projekt.
Det er forvaltningens vurdering at der, selvom Seest Fritidslandskab ligger et stykke fra bymidten, er stort potentiale i områdets vildtvoksende natur og det kuperede landskab, som giver plads og mulighed for at folde sig ud med bl.a. større eksperimenterende installationer, såsom land art eller lignende. Området lægger også op til brug af f.eks. bæredygtige materialer, som vil falde godt ind i det vilde landskab og den rå natur. Her er der mulighed for at forme og modne området med udgangspunkt i det eksisterende og samtidig tilføre landskabet kvalitet. Endvidere ligger området udenfor tættere beboede arealer, hvorfor der ikke vurderes at være udfordringer i forhold til nabohensyn.
Forvaltningen kan oplyse, at placeringen af en skulpturpark i Seest Fritidslandskab, som ligger udenfor byzonen, vil kræve en landzonetilladelse, hvilket har 16 ugers sagsbehandlingstid.
Vifdam-anlægget
Vifdam er et grønt område, hvoraf 11.333 m2 er ejet af Kolding Kommune og 3.407 m2 er ejet af Arbejdernes Andelsboligforening. Området har sin oprindelse i en tidligere dam, som stod i direkte forbindelse med Slotssøen. Dammen blev mindre ved byudvikling i 1960erne, men fungerer i dag som et grønt område for de lokale borgere samt børnehavegrupper fra bl.a. Midtbyens Børnehus.
Anlægget ligger som et grønt centrum omkranset af gamle byhuse og lejligheder og giver en fornemmelse af at være langt væk fra byen med parkens lidt vilde natur. Her findes både boldbane og legeplads og fine stiforbindelser mellem byens gader omkring Låsbygade, Hospitalsgade og Vifdam. Desuden er det ganske tæt på Kolding Byferie.
Området bærer i dag præg af at være nedslidt men har potentiale som et sted med social værdi som mødested og åndehul, hvor der er plads til afslapning, refleksion og ro.
I forbindelse med Vifdam arbejdes der med et klimaprojekt for området, hvor man i forvaltningen netop har taget hul på den indledende planlægning bl.a. i forhold til en borgerinvolverende proces og interessentinddragelse. Forvaltningen vurderer, at en skulpturpark vil kunne være med til at skabe synergi til klimaprojektet.
Forvaltningen vurderer at en mulig skulpturpark i Vifdam vil kræve, at der nedsættes nogle retningslinjer for, hvilken type af skulpturer man kan lave. Her er der knap så højt til loftet og bl.a. begrænsninger grundet beboelse tæt på området samt det eksisterende naturpræg, som man også bør værne om. Her er naturen en kvalitet i sig selv, og der vil derfor kun være tale om en bestemt type af skulpturer, herunder installationer af mindre størrelse, som tilpasses områdets eksisterende funktion og behov. Endvidere vil det kræve at man tilpasser skulpturparken med den daglige drift af området, herunder tynding af beplantning.
Sagsnr.: 16/12830
Resumé
Sagen behandles i
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
Sagsfremstilling
By- og Udviklingsforvaltningen har i perioden 1. maj til 31. august 2016 behandlet 8 ansøgninger til kvik-uddelingen.
Hvad angår kvartals-uddelingen for tilskud over 7.000 kr., hvor der er annonceret i dagspressen og på kolding.dk med ansøgningsfrist den 1. september 2016, er der indkommet 1 ansøgning om tilskud fra puljen.
For så vidt angår ansøgninger under kvik-uddelingen har Byrådet efter indstilling fra Kulturudvalget delegeret til By- og Udviklingsforvaltningen at træffe afgørelse om bevilling.
Der er i perioden 1. maj til 31. august 2016 tildelt tilskud/underskudsgaranti på et samlet beløb på 29.625 kr. til i alt 6 ansøgere fra Kulturpuljens kvik-uddeling.
Ifølge Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål kan der bl.a. ydes tilskud/underskudsgaranti til kulturprojekter og kulturaktiviteter samt til deltagelse i stævner/konkurrencer, udstillinger, festivaler, kunst og lignende, ligesom der kan ydes sæsontilskud til musikformål og uddannelsestilbud til f.eks. workshops og sammenspilsseminarer m.v.
Kulturudvalget besluttede på møde 13. april 2016 at godkende ændrede og skærpede kriterier med baggrund i, at puljen er under pres. De ændrede og skærpede kriterier nedenfor gør sig gældende for alle ansøgninger til Kulturpuljen i resten af 2016 og vil fungere som et tillæg til de eksisterende retningslinjer.
• Der kan maksimalt søges 7.000 kr. pr. ansøger i kvikpuljen.
• Der skal foreligge en bekræftet egenfinansiering på minimum
50% af projektets samlede budget.
• Der vil fremadrettet blive prioriteret i ansøgningerne, således at det kun er projekter, der i høj grad falder inden for pulje-kriterierne og understøtter de kulturpolitiske fokusområder, der tildeles støtte.
Kulturpuljens formål er ligeledes at understøtte kulturpolitikkens fire fokusområder.
Forvaltningen anbefaler, at der gives afslag til 1 ansøger:
• Kreative Hænder søger om tilskud på 20.000 kr. til oprettelse af tekstilværksted i Nicolai Kultur herunder indkøb af symaskiner mm. Formålet er at skabe et inspirerende og aktivt miljø indenfor håndarbejde for alle aldre. Aktiviteterne kan være syning, strik, hækling, patchwork, broderi, knipling o.l. Formålet er ligeledes at fremme interessen for kreativ udvikling og inspirerende fællesskab på tværs af alder og kultur.
Forvaltningen vurderer, at der ikke kan gives tilskud, da retningslinjerne for Kulturpuljen ikke understøtter at give støtte til indkøb af udstyr.
Såfremt forvaltningens anbefalinger følges, vil der på Kulturpuljen i alt restere ca. 180.000 kr. til uddelinger i 2016.
I 2015 blev der uddelt 238.500 kr. fra Kulturpuljen i forbindelse med ansøgninger til kvartalspuljen 1. september 2015.
Bilag
Sagsnr.: 10/26671
Resumé
Kolding Teaterforening fremsender årsregnskab samt revisionsprotokollat for regnskabsåret 2015/2016 til godkendelse. Regnskabsåret løber fra 1. juli 2015 til 30. juni 2016.
Årsrapporten udviser et underskud på 68.426 kr., hvor underskuddet i 2014 udgjorde 170.717 kr. for udbetalingen af underskudsgarantien på 130.188 kr.
Egenkapitalen udgør pr. 30. juni 2016 i alt 581.574 kr. mod 650.000 kr. ii 2015.
Kolding Kommune har en 2-årig aftale med Kolding Teaterforening for perioden sommer 2015 – sommer 2017. Aftalen inkluderer blandt andet en underskudsgaranti på op til 140.000 kr., såfremt teaterforeningens egenkapital går under 500.000 kr.
Regnskabet er revideret af BDO Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, og revisionen har ikke givet anledning til forbehold.
Sagen behandles i
Forslag
By – og udviklingsdirektøren foreslår,
at årsregnskab og revisionsprotokollat for Kolding Teaterforening for sæsonen 2015/2016 godkendes.
Sagsfremstilling
Kolding Teaterforening har fremsendt regnskabet for 2015/2016 samt det tilhørende revisionsprotokollat.
Regnskabet udviser et underskud på 68.426 kr. mod det budgetterede underskud på 113.000 kr. Resultatet betyder, at egenkapitalen pr. 30. juni 2016 udgør 581.574 kr. mod 650.000 kr. i 2015.
Kolding Kommune har en 2-årig aftale med Kolding Teaterforening for perioden juli 2015 – juni 2017. Aftalen inkluderer blandt andet en underskudsgaranti på op til 140.000 kr., såfremt teaterforeningens egenkapital går under 500.000 kr. Denne aftale er netop blevet evalueret, og under økonomi står der, at det ikke forventes, at underskudsgarantien kommer til udbetaling, og hvis den gør, vil det være med en mindre del.
I forbindelse med at aftalen blev godkendt af Kulturudvalget, henstillede Kulturudvalget til, at Teaterforeningen arbejder hen mod et budget i balance. Årets regnskab viser, at teaterforeningen med et væsentligt reduceret underskud i årets regnskab er godt på vej med denne målsætning.
Der har været udgifter på i alt 1.539.060 kr. mod budgetterede udgifter på 1.614.000 kr.
Der har været egne indtægter på i alt 1.087.793 kr. mod budgetterede egne indtægter på 1.136.000 kr. Slots- og Kulturstyrelsen har ydet tilskud til Kolding Teaterforening med i alt 382.841 kr., hvoraf de 31.865 kr. udgør garantitilskuddet.
Indtægter fra billetsalg udgør 858.060 kr. mod budgetterede billetindtægter på 905.000 kr.
Andre indtægter udgør 229.733 kr. mod budgetterede andre indtægter 231.000 kr. De andre indtægter er annonceindtægter, ekspeditionsgebyr, sponsorindtægt, programsalg, teaterture, abonnementsgebyr og renteindtægter.
I sæsonen er afviklet i alt 26 forestillinger med i alt 6.347 tilskuere.
Revisionen er udført af BDO Statsautoriseret Revisionsselskab og har ikke givet anledning til forbehold. De har dog nedenstående kommentar i protokollatet:
”Funktionsadskillelse
Under hensyn til foreningens størrelse og forhold i øvrigt, er det kun muligt i begrænset omfang at tilrettelægge arbejdsdelinger og gensidige kontroller for foreningens forretningsgange.
Foreningens formand, kasserer og sekretær har hver især alene fuldmagt til foreningens netbank.
Denne situation kan medføre, at foreningen ikke har kontrolfunktioner, der opdager såvel tilsigtede som utilsigtede fejl.
Det bedste middel til afhjælpning af disse problemstillinger er opfølgende ledelsesmæssige kontroller.
Vi anbefaler, at alle betalinger godkendes af 2 fuldmagtshavere i forening.
Bilag
Sagsnr.: 14/19043
Resumé
Sagen behandles i
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at udvalget godkender evaluering af samarbejdsaftalen med Kolding Teaterforening
Sagsfremstilling
Kulturudvalget godkendte på møde den 21. oktober 2015 samarbejdsaftale med Kolding Teaterforening for perioden 1. juli 2015 – 30. juni 2017.
Gennem samarbejdsaftalen giver Kolding Kommune teaterforeningen adgang til 17 spilledage årligt på Kolding Teater Comwell inklusive teknikertimer, 4 dage i den lille sal på Comwell samt en underskudsgaranti på op til 140.000 kr.
I samarbejdsaftalen er der indskrevet, at aftalen evalueres i efteråret 2016 med henblik på at give mulighed for indgåelse af en ny aftale inden årets udgang. Teaterforeningen indkøber forestillinger til den kommende sæson (2017/2018) inden udgangen af 2016. Foreningen har derfor et ønske om at få klarhed for de økonomiske forudsætninger i en ny samarbejdsaftale inden da.
Kolding Teaterforenings regnskab for sæson 2015/2016 viser et underskud på 68.426 kr. Foreningens formue pr. 30. juni 2016 er på 581.574 kr. Kolding Kommunes underskudsgaranti kommer først til udbetaling, såfremt teaterforeningens egenkapital når under 500.000 kr. og er således ikke kommet til udbetaling i dette regnskabsår.
Kulturudvalget henstillede, i forbindelse med at aftalen blev godkendt, til, at Teaterforeningen arbejder hen mod et budget i balance. Årets regnskab, der viser et underskud på 68.426 mod godt 170.000 kr. i det foregående regnskabsår viser, at teaterforeningen har arbejdet med denne målsætning.
Forvaltningens vurdering er, at Kolding Teaterforening lever op til samarbejdsaftalen. I aftalen er der især lagt vægt på, at foreningen understøtter de kulturpolitiske fokusområder.
Det kan fremhæves, at teaterforeningen har indgået et samarbejde med Vejleegnens Teaterforening, således at det er muligt at købe billetter til operaen Askepot på Vejle Musikteater gennem Kolding Teaterforening.
Også et samarbejde med Børne- og Uddannelsesforvaltningen, hvor teaterforeningen har stået for indkøb og aftaler omkring 13 skoleforestillinger finansieret af Børne- og Uddannelsesforvaltningen, er relevant at nævne. Gennem et sådant samarbejde understøttes det kulturpolitiske fokusområde Børnekultur – familiekultur.
Kolding Teaterforening ønsker at indgå en ny samarbejdsaftale med Kolding Kommune. Det er forvaltningens vurdering, at der på baggrund af evalueringen af den nuværende samarbejdsaftale er grundlag for at arbejde hen mod en ny samarbejdsaftale.
Såfremt udvalget ønsker at indgå en ny samarbejdsaftale, vil forvaltningen indgå i dialog med Kolding Teaterforening om dette. Aftalen vil tage afsæt i Kulturudvalgets vedtagne principper for samarbejdsaftaler.
Bilag
Sagsnr.: 16/16236
Resumé
Sagen behandles i
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
Sagsfremstilling
By- og Udviklingsforvaltningen har udarbejdet forslag til ny samarbejdsaftale for perioden 2017 – 2020.
Forvaltningen kan oplyse at midlerne til den ny samarbejdsaftale er afsat på budgettet for kulturpolitikken fra 2017 og frem.
Aftalen er udarbejdet i dialog med den selvejende institution Trapholt, og følger de aftaleprincipper for kontrakter og samarbejdsaftaler på kulturområdet, som Kulturudvalget vedtog på møde i august 2016.
Samarbejdsaftalen er dermed et udtryk for både de krav og de forventninger, som Kolding Kommune stiller til museet i kraft af sin rolle som bidragyder til museets drift, og de ønsker og de input til fremtidig virksomhed, som Trapholt har fremsat.
På baggrund af Kulturudvalgets ønske om, at Trapholt understøtter Kolding Kommunes kulturpolitiske fokusområder og brandingen af Kolding som Danmarks førende designkommune – og Trapholts strategi, er der udarbejdet en handlings- og aktivitetsplan med en række mål for den fortsatte udvikling af Trapholt som et kulturelt fyrtårn for Kolding Kommune.
Aftalens fireårige rammer, sikrer at Trapholt kan foretage den nødvendige langtidsplanlægning, hvis museet skal kunne levere præstationer af internationalt format indenfor den økonomi museet råder over.
Bilag
Sagsnr.: 16/16237
Resumé
Sagen behandles i
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
Sagsfremstilling
By- og Udviklingsforvaltningen har udarbejdet forslag til ny samarbejdsaftale mellem Kolding Kommune og den selvejende institution Museet på Koldinghus for perioden 2017 – 2020.
Forvaltningen kan oplyse, at midlerne til den ny samarbejdsaftale er afsat på budgettet for kulturpolitikken fra 2017 og frem.
Aftalen er udarbejdet i dialog med Museet på Koldinghus og følger de aftaleprincipper for kontrakter og samarbejdsaftaler på kulturområdet, som Kulturudvalget vedtog på møde i august 2016.
Samarbejdsaftalen er dermed et udtryk for både de krav og forventninger, som Kolding Kommune stiller til museet i kraft af sin rolle som bidragyder til museets drift, og de ønsker og input til fremtidig virksomhed, som Museet på Koldinghus har fremsat.
På baggrund af Kulturudvalgets ønske om, at Museet på Koldinghus understøtter Kolding Kommunes kulturpolitiske fokusområder og brandingen af Kolding som Danmarks førende designkommune – og med afsæt i Museet på Koldinghus strategi, er der udarbejdet en handlings- og aktivitetsplan med en række mål for den fortsatte udvikling af Museet på Koldinghus som et kulturelt fyrtårn for Kolding Kommune.
Aftalens fireårige rammer sikrer, at museet kan foretage den nødvendige langtidsplanlægning, der er nødvendig, hvis museet skal kunne levere præstationer af internationalt format indenfor den økonomi museet råder over.
Bilag
Sagsnr.: 16/2763
Resumé
Der forventes på nuværende tidspunkt et regnskab for Kulturpolitik, der er 500.000. kr. mindre end det korrigerede budget.
Beløbet er reserveret til projekter under Kulturpolitik, som ikke når at blive udført i 2016. Det er først muligt at opgøre det nøjagtige overførselsbeløb ultimo 2016 for Kulturpolitik.
Sagen behandles i
Kulturudvalget
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at orienteringen tages til efterretning.
Sagsfremstilling
For Kulturpolitik er der pr. 31. august 2016 en forbrugsprocent vedrørende serviceudgifter med overførselsadgang på 74%, svarende til det forventede.
Der forventes på nuværende tidspunkt et regnskab for Kulturpolitik, der er 500.000 kr. mindre end det korrigerede budget. Beløbet vil blive overført til 2017 i forbindelse med behandlingen af regnskab 2016 og er reserveret til projekter under Kulturpolitik, som ikke er udført i 2016. Det er først muligt at opgøre det nøjagtige overførselsbeløb ultimo 2016 for Kulturpolitik.
For Kulturpolitik kan budgetrealiseringen pr. 31. august 2016 vedrørende serviceudgifter med overførselsadgang opstilles således:
Tekst | Opr. Budget | Korrigeret budget | Forbrug | Forbrugs-procent | Forventet forbrugs-procent pr. 31.08.16 | Note |
Biblioteket | 38.188 | 38.186 | 25.117 | 66% | 66% | 1 |
| -1.994 | -2.074 | -1.308 | 63% | 63% | |
Museer | 17.965 | 18.770 | 18.511 | 99% | 99% | 2 |
| 0 | 0 | 0 | 0% | 0% | |
Teatre | 9.883 | 10.006 | 9.707 | 97% | 97% | 3 |
| -2.739 | -2.739 | -2.096 | 77% | 77% | |
Musikskole | 23.794 | 23.757 | 16.301 | 69% | 69% | 4 |
| -13.368 | -13.629 | -9.080 | 67% | 67% | |
Puljer | 2.215 | 2.219 | 1.734 | 78% | 78% | 5 |
| 0 | 0 | -6 | 0% | 0% | |
Andre kulturelle opgaver | | | | | | |
| | | | | | |
Institutioner | 15.220 | 18.084 | 10.583 | 59% | 59% | 6 |
| -2.245 | -2.548 | -1.407 | 55% | 55% | |
Øvrig kultur | 13.079 | 11.364 | 7.154 | 63% | 63% | 7 |
| -2.130 | -2.155 | -1.753 | 81% | 81% | |
| | | | | | |
I alt | 97.868 | 99.241 | 73.455 | 74% | 74% | |
Noter:
1. Forbruget er som forventet. Husleje er betalt for hele 2016.
2. Tilskud for 2016 er udbetalt.
3. Tilskud til Kolding Teater er udbetalt for hele 2016, Mungo Park er
er udbetalt for 2016, statstilskud er modtaget for 3 kvartaler.
4. Forbruget følger det normale forbrug på nuværende tidspunkt i
forhold til foregående år.
5. Kulturpuljen
Afsat | 726.000 kr. |
Overført fra 2015 | -42.000 kr. |
Heraf disponeret pr. 21.09.2016 | 501.920 kr. |
Der er disponeret til bl.a. | 182.080 kr. |
- Arrangementer udbetalt pr. 31.08.2016 | 285.523 kr. |
- Yderligere disponeret | 216.397 kr. |
6. Forbruget følger det forventede.
7. Der er modtaget statstilskud for Regionale spillesteder for 3
kvartaler. Der er betalt husleje vedrørende Søsterhuset for hele
Bilag
Sagen behandles i
Forslag
By-og udviklingsdirektøren foreslår,
Sagsfremstilling
Bilag
Sagen behandles i
Forslag
By-og udviklingsdirektøren foreslår,
Sagsfremstilling
Det fremgår af Kolding Kommunes Regulativ om Vederlag og godtgørelse til Byrådets medlemmer, punkt 2, at der kan tillægges erstatning for tabt arbejdsfortjeneste for varetagelse af andre kommunale hverv, når deltagelsen sker efter anmodning fra Byrådet eller et af Byrådets udvalg, på grund af en protokolleret beslutning.
Aktivitet | Deltagere | Afbud |
Spil Dansk Ugen | 30/10 Hanne Dam 2/11 Per Bødker 3/11 Merete Due Paarup | |
Trekantområdets kulturkonference 13/10 | Merete Due Paarup | |
Beslutning Kulturudvalget den 12-10-2016
Godkendt.