Vi forsøger at gøre det nemt at stemme for alle.

 

Som noget nyt vil der på to afstemningssteder på selve valgdagen 21. november 2017 blive opstillet en valgboks med hæve-/sænkebord med vippeplade og fri benplads, så en kørestolsbruger har lettere adgang til bordet. De to afstemningssteder, som på selve valgdagen tilbyder denne service, er Parkhallen og KFUM Hallen.

På alle afstemningssteder vil der desuden være sorte filtpenne og en ikke-håndholdt lup til rådighed.

Også i Borgerservice og på Rådhuset i forbindelse med brevstemmeafgivning vil ovenstående hjælpemidler være til rådighed.

 

Hvis du på grund af et handicap eller nedsat førlighed ønsker at afgive din stemme på valgdagen, men gerne på et andet afstemningssted i Kolding Kommune end der, hvor du hører til, kan du ringe til Borgerservice på tlf. 79 79 79 79 eller sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få en ansøgningsblanket tilsendt om at flytte afstemningssted.

Den udfyldte blanket skal returneres til Borgerservice tidligst 24. oktober og senest mandag  13. november kl. 12.00.

Hvis du på grund af sygdom eller manglende førlighed ikke kan møde op på et afstemningssted på valgdagen, kan du stemme i dit eget hjem. Ring til Borgerservice på tlf. 79 79 79 79 eller send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få en ansøgningsblanket.

Den udfyldte blanket skal returneres til Borgerservice tidligst den 24. oktober og senest den 9. november kl. 18.00.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey