Skip til hoved indholdet
    Hjem Politik Politikker og strategier Virksomhedsstrategi - Sammen om fremtidens arbejdskraft

Virksomhedsstrategi - Sammen om fremtidens arbejdskraft

Virksomhederne er Kolding Kommunes vigtigste samarbejdspartner for at lykkes med at få ledige i beskæftigelse. Det har arbejdsmarkedsforskningen længe vist os. Vi har en fælles opgave i altid at kunne levere og opkvalificere den arbejdskraft, som virksomhederne har behov for. Dette er en gylden mulighed for at skabe en situation, hvor alle vinder.

Et godt samarbejde mellem virksomhederne og Kolding Kommune er også en forudsætning for at vi kan tilbyde dem en god service. Arbejdsmarkedsområdet skal være gode til at lytte til virksomhedernes behov – også de behov og potentialer, der ligger bagved den første henvendelse. Det kræver, at vi er fleksible og kreative, når vi hjælper virksomhederne med løsninger på deres udfordringer. Vi vil altid efterlade virksomheden med et positivt fodaftryk.

I Social og Arbejdsmarked har vi mottoet ”Alt inden for din radar er dit ansvar”. Det betyder, at bureaukrati og organisering ikke må stå vejen for gode muligheder, der dukker op. Vi skal give mulighederne næring og lade dem vokse nedefra og op. Det kræver at vi i vores arbejde bliver bedre til at erfare, hvad der er forudsætningerne for succes og fokusere på kun at gøre det, der skaber værdi for virksomheder og borgere.

Mange virksomheder ønsker at tage et socialt ansvar. Og nogle formår at hjælpe de ledige så godt, at de hurtigt begynder at bidrage til den økonomiske bundlinje i virksomheden, samtidig med at virksomheden bidrager til den sociale bundlinje. På den måde kan virksomhederne selv skabe uundværlig og eftertragtet arbejdskraft. Det er vores mål at hjælpe mange flere virksomheder til at gøre det samme.

Lad ”Sammen om fremtidens arbejdskraft” være Kolding Kommunes invitation til alle virksomheder om at skabe værdi sammen.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje