Skip til hoved indholdet

Ældrerådsvalg 2021

Nu er der valg til Ældrerådet i Kolding Kommune og du kan være med til at bestemme, hvem af de 20 kandidater som skal sidde i Ældrerådet og på den måde være med til at sætte dit præg på seniorpolitikken i Kolding.

Hvordan afholdes valget?

Alle som er fyldt 60 år pr. 13. september 2021 og bosiddende i Kolding Kommune kan stemme til Ældrerådsvalget.

Valg til Ældrerådet afholdes som både brev og digitalvalg, hvor alle stemmeberettigede vil modtage valgmaterialet med papirpost fra den 1. oktober 2021. Endvidere får alle som er tilmeldt e-boks et brev med direkte link til det elektroniske valgsystem. Der skal vælges 13 medlemmer.

Det digital valg lukker for afgivelse af stemmer mandag den 25. oktober kl. 23.59 og seneste frist for accept af post med stemmesedler er fredag den 29. oktober, så hold øje med hvornår postkassen tømmes eller stem digital, hvis du vil være sikker på at din stemme bliver talt med.

Valgresultatet forventes klart i løbet af den 29. oktober 2021.

Hvad er et Ældreråd?

Kolding Ældreråd er et folkevalgt høringsråd, som består af 13 medlemmer, som fungerer som rådgiver for Byrådet i ældrepolitiske spørgsmål. Ældrerådet formidler synspunkter mellem borgerne og Byrådet om lokalpolitiske spørgsmål, der vedrører personer på 60 år og derover. Byrådet skal høre Ældrerådet om alle forslag, der vedrører de ældre i Kolding Kommune.

Ældrerådet er de ældres talerør og er partipolitisk neutralt og uafhængigt af interesseorganisationer.

Ældrerådets medlemmer vælges for perioden 1. januar 2022 til 31. december 2025

Har du spørgsmål?

Kontakt valgsekretariatet på telefon 7979 7203