Koldings Arbejdsmarkedsråd har til formål at rådgive Kolding Kommune og at samordne og udvikle den lokale beskæftigelsesindsats

Koldings Arbejdsmarkedsråd vejleder og rådgiver Kolding Kommune i udviklingen af arbejdsmarkedspolitikken.

Derudover medvirker de til at beskæftigelsespolitik, erhvervspolitik, socialpolitik, uddannelsespolitik og erhvervslivet samordnes til fordel for ledige og syge borgere i Kolding Kommune. 

Koldings Arbejdsmarkedsråd er desuden jobcentrets ambassadører og er tænketank og idegernerende for Arbejdsmarkedsudvalget.

Rådets mission er at medvirke til at skabe balance mellem udbud og efterspørgsel af arbejdskraft, såvel i forhold til det rummelige arbejdsmarked som i forhold til det ordinære arbejdsmarked.

Ønsker du at kontakte Koldings Arbejdsmarkedsråd eller sende en ansøgning, kan du kontakte: sekretariats- og udviklingskoordinator ved Børne-, Uddannelses- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, Merete Bech Magnussen, tlf. 79 79 72 14, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey