vi-designer-livet

Portræt af: Iværksætteren

Mød Jonny – 37 år, designer, iværksætter og indehaver af Mindthemedia, et designbureau i hjertet af Kolding.

Mindthemedia designer og udvikler kundespecifikke webløsninger, mobil-, e-mail-, Facebook-kampagner, apps og social markedsføring.

Det var ikke meningen, at Jonny skulle ha' eget firma. Da han efter uddannelsesforløb på Designskolen i Kolding og efterfølgende en Multimediedesign, tog han fast job på et reklamebureau. Men efter 7 år fik han lyst til selv at sætte dagsordenen og optimere processerne. Han ville starte sit eget webbureau.

Firmaet skulle ligge i Kolding. Oprindeligt var han fra Odense (egentlig Tommerup). Men han ku' li' at bo i Kolding, netværket bakkede ham op, og der var hjælp at hente til at komme i gang – bl.a. fra House of Innovation og House of Design, hvor advokater, revisorer og etableringsvejledere stod klar med gratis sparring og rådgivning.

Iværksættertilbud, som er en del af Koldings mission om at blive Danmarks bedste design-kommune og største vækstcenter.

Første led i Jonnys nye karrierevej var et lejet skrivebord i et delekontor i House of Design. Her fik han virksomheden op at køre, udvidede netværket og begyndte at få kunder. Et par år senere ansatte han sin første medarbejder, og i dag er de tre på teamet i Mindthemedia.

Hos Mindthemedia bliver der løbende lagt nye vilde planer, og lige om lidt sættes der gang i endnu en virksomhed. Konceptet er på plads og investorkapitalen arbejdes der på. Det er tid til nye eventyr.

Vil du vide mere om at være iværksætter i Kolding Kommune? Tjek kolding.dk

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey