vi-designer-livet

Portræt af: Skateren

Kasper Laugesen er en af de mange skatere, som bruger det nye store skate-anlæg midt i Kolding city. Men udover det, har han også været med til at bestemme, HVOR anlægget skulle ligge, og HVORDAN det skulle udformes.

Det hele startede for et par år siden, da Rasmus Laugesen og hans skateklub, Skate 6000, blev kontaktet af Kolding Kommune, som var i gang med at udarbejde en såkaldt bylivsstrategi for Kolding bymidte.

Et af initiativerne var skaterarealet, som skulle samle byens unge. Men kommunen havde brug for eksperter – unge skatere, som vidste, hvad der skulle til, for at stedet ville blive brugt.

Tidligere holdt skaterne til i en hal langt uden for byen, som både var for lille og svær at komme til, så Rasmus og hans skatervenner var helt klar på at ta' dialogen med kommunen. Det gav jo supergod mening, at kommunen havde valgt dem, der sku' bruge skatebanen til at tage de vigtige beslutninger.

I juni 2013 stod den nye 550 kvadratmeter store skaterbane til 3,5 mio. kroner klar. Og tankerne bag projektet holder vand: Skaterne strømmer til – både fra Kolding og langvejs fra.

Læs mere om vores skate-arealer

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey